Πέρασαν από το Σικάγο οι Πέλικανς, εύκολη νίκη για τους Τζαζ (vids)

Οι Πέλικανς μπορεί να έχουν το μυαλό τους στην ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις και το τι μπορούν να κερδίσουν από αυτή, όμως πέρα από την παραχώρηση του Αμερικανού ψηλού, είχαν και παιχνίδι με τους Μπουλς στο Σικάγο.

Οι πελεκάνοι μάλιστα πέτυχαν μια σημαντική αν μη τι άλλο νίκη για τη συνέχεια της κανονικής περιόδου επικρατώντας των ταύρων με 125-120 και διατήρησαν τις λιγοστές ελπίδες τους για είσοδο στα playoffs.

Πρώτος σκόρερ είχαν ήταν ο Ραντλ που σταμάτησε στους 31 πόντους και τον ακολούθησαν με 18 οι Ντιαλό και Χολιντέι. Για τους ηττημένους ο

Μάρκανεν ήταν πολύ καλός φτάνοντας τους 30, ο ΛαΒίν είχε 28 και ο Νταν 18, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.

Στη Γιούτα οι Τζαζ είχαν εύκολο έργο καθώς διέλυσαν τους Σανς με 116-88 και βελτίωσαν κι άλλο το ρεκόρ τους οδεύοντας ολοταχώς ακόμα και για την τετράδα της δυτικής περιφέρειας. Συγκεκριμένα, οι μορμόνοι έφτασαν στο 31-24, ενώ οι αντίπαλοί τους έπεσαν στο 11-45 και φυσικά δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα πρόκρισης στα playoffs.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίτσελ με 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γκομπέρ με 16 και Ο’Νιλ με 15. Για τους ηττημένους που για ακόμα μία χρονιά η πορεία τους είναι αποτυχημένη, ο Τζάκσον είχε 27, ο Έιτον 20 και ο Ούμπρε 16.

Keywords
Τυχαία Θέματα