Πάρτι στο Twitter για την «τυμβωθηρία» του Τσίπρα

Εμβρόντητοι έμειναν -για μια ακόμα φορά- οι πολίτες, όταν το απόγευμα της Παρασκευής άκουγαν τον Αλέξη Τσίπρα να πλέκει το εγκώμιο της Ρένας Δούρου, στα πλαίσια εκδήλωσης για την παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στην περιφέρεια Αττικής.

Οι δυο τους χωρίς κανένα σεβασμό και καμία αυτοκριτική για τις ζωές που

χάθηκαν σε Μάτι και Μάνδρα επιδόθηκαν σε μια προεκλογική «φιέστα», με τον κ. Τσίπρα για άλλη μια φορά να εμφανίζεται προκλητικός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να στηρίξει τις -πάμπολλες- αποτυχημένες επιλογές του, όπως αυτήν της κυρίας Δούρου.

Αναφερόμενος ξανά σε fake news και σε κίτρινο τύπο τόλμησε να πει, με τα γνωστά… άριστα ελληνικά του, ότι γίνεται… «τυμβωθηρία» από την πλευρά των «άλλοτε μεγάλων και σήμερα κίτρινων εφημερίδων».

Μάλιστα, η κυρία Δούρου έδειξε να συγκινείται περισσότερο από τα λόγια του πρωθυπουργού, απ’ ότι το καλοκαίρι όταν και κάηκαν 100 άνθρωποι από… μια στραβή στη βάρδια της.

Φυσικά οι παραπάνω αθλιότητες δεν πέρασαν απαρατήρητες από την ελληνική twitterόσφαιρα, η οποία για μια ακόμη μέρα παραμέρισε ριάλιτι και με ότι άλλο ασχολούνταν και έστρεψε την προσοχή της στην ανεκδιήγητη αυτή εκδήλωση.

Μην μπορώντας να πιστέψουν αυτά που συνέβαιναν έσπευσαν στο Twitter να δηλώσουν την οργή και την αγανάκτησή τους, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Θα κάνω μια στροφή 360 μοιρών που θα καταλήξει σε τυμβωθηρια κι ύστερα θα θρεψω τους καρπούς των κόπων μου....

Leonidas ToEat (@AnAthenianToLDN) April 12, 2019

Ευρηματικός, τι τυμβωρυχία τι τυμβωθηρία; στο θήτα θα τα χαλάσουμε άμα σου λέω καινούργια λέξη...κουτσά στραβά την έμαθε και αυτήν!

ΚΥΡΙΑΚΗ (@kuriakigian) April 12, 2019

Καλημέρα κόσμε
καινουρια λέξη για τον Τσίπρα η «τυμβωθηρία» pic.twitter.com/6Ci6ujsAs3

— Argoudaki (@akis71611) April 13, 2019

Έγραψε «σείστηκε» και «Δούρου» στην ίδια πρόταση και αμέσως το μυαλό μου πήγε στο ότι ψάχνουν κόσμο στα χαλάσματα. https://t.co/HCE3Qn2Nxr

— Tazuz (@Ta_zGa) April 13, 2019

Σε περίπτωση παντως που ξαναβγεί η Δούρου δανείζω ένα ωραίο κατάνα που έχω σπίτι για χαρακιρια στο Σύνταγμα

— Πεπελεπιού (@pepelepiou) April 13, 2019

Έκλαψε, λέει, η #Δουρου συγκινημένη από τη στήριξη του Τσίπρα… Εγώ όμως, στη φωτό που δημοσίευσαν τα ΜΜΕ, απλώς βλέπω μια γυναίκα που κρύβει τη μύτη της για να μην φανεί ότι η επιμήκυνσή της ανταγωνίζεται την επιμήκυνση της μύτης του αρχηγού ΠΙΝΟΚΙΟ!
Το #Ματι όμως δεν κρύβεται! pic.twitter.com/bNNOQJwEQV

— Δηλητηριώδης Οίνος (@idioinos) April 13, 2019

Ο πρωθυπουργός και η περιφερειαρχης που έχουν την ευθύνη για 24 πνιγμένους στη #Μανδρα κ 100 απανθρακωμενους στο #Ματι πανηγυρίζουν την υποψηφιότητα της 2ης για επανεκλογή στην Περιφέρεια Αττικής. Το σλόγκαν της Δούρου "Δύναμη Ζωής" είναι προσβολή στη μνήμη των νεκρων
Ντροπή τους pic.twitter.com/3z4CNFbgsS

— Άκης Γαβριήλ (@g_akis) April 13, 2019

Δεν γνωριζω εαν η δουρου εχει ευθυνες για τα 120 θυματα των συμφορων,επρεπε μονη της να παραιτηθει οπως εκανε η υπουργος στην πορτογαλια μετα απο δασικη πυρκαγια…αλλα εδω ειναι ελλαδισταν κ ο τσιπρας προβλεπει ξαναεκλογη…αιδως αργειοι…

— d fafutis (@dfafutis) April 13, 2019

Όταν έκλαψε η βοι #Δουρου η χυδαιότητα βρήκε πρόσωπο να λάμψει pic.twitter.com/QHHFkdN23X

— Ινφαντα αλλαντικων (@GretaB62181837) April 13, 2019

Κυρία Δούρου Μαδούρου μπροστά στα τόσα έργα που έκανες 125 ανθρώπινες ζωές μπορούμε να τις διαγράψουμε. Τόσες οικογένειες έκλεισες τόσα ορφανά άφησες από την αμέλεια σου. Αλλά αφού έκανες όλα αυτά τα έργα που λέει ο ΤΣΙΠΡΑΣ χαλάλι οι ζωές των ανθρώπων αρκεί εσυ να ξαναβγείς

— SK (@SK12616290) April 13, 2019

Σε θέλω όπως η Δούρου το δάκρυ

— On the Rocks (@30__kai) April 13, 2019

Είναι εντελώς αδιαντροποι!!!Ανθρωποι ξεσπιτωμενοι,γονείς που πενθούν τα παιδιά τους ,παιδιά χωρίς γονείς,στάχτη κόποι μιας ζωης,περιβαλλοντική καταστροφη,τιμή και δόξα στην κ. Δούρου!!!Ντροπή σας κ. Τσίπρα!!!!

— ol.la.de (@f44QCPBU29iTiyc) April 13, 2019

Και διαβάζω στις ιντερνετικες ειδήσεις ότι η Δουρου συγκινήθηκε λέει στην ομιλία του Αλεκτση και χειροκροτουσε όρθια και δακρυσμένη..
Να δείς κοπέλα μου, σε λίγους μήνες πως θα χειροκροταει ο ελληνικός λαός όρθιος και δακρυσμένος, σαν λευτερωθει, από τα μούτρα σας.

Χαιντε!!

— Secret_Woman (@Secret_Woman007) April 13, 2019

Αυτή είναι η σωστή αφίσα για τη #Δουρου pic.twitter.com/ey3RyMRN3n

— Πουτινα Ιρινα (@PoytinaIrina) April 13, 2019

Κοντέ μεγαλύτερη παρακμή από τα χρόνια τα δικά σου δεν έχει γνωρίσει ο τόπος. Παρακμή στην δημοκρατία στους θεσμούς στην οικονομία στην παιδεία στα εθνικά στην κοινωνία. Είσαι ο εφιάλτης που όλοι θα θέλουμε να ξεχάσουμε. Μαζί και το θρασύμι την Δούρου.

— "Μάξιμος o Σαράφης" (@kloniotis) April 13, 2019

Δάκρυσε η #Δουρου για αυτά που είπε ο #Τσίπρας.

Για 125 ανθρώπους που χάθηκαν, ούτε μια συγγνώμη για την ανεπάρκεια της…

Leonidas ToEat (@AnAthenianToLDN) April 13, 2019

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ (ΓΑΪ)ΔΟΥΡΟΥ. pic.twitter.com/5P0c7A0YXE

— Ηλίας Παναγιώταρος (@ipanagiotaros) April 12, 2019

Στην πρώτη φωτογραφία η Δουρου κλαιει συγκινημένη που ο Τσιπρας είπε δημόσια πως θα την στηρίξει και στη δεύτερη φωτογραφία γελάει χαρούμενη 15 μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, με θύματα 100 ανθρώπους που κάηκαν εξ αιτίας. Πεστε μου τώρα, ξέρετε κάποια πιο ξεφτιλισμενη; pic.twitter.com/6lzKc87YHW

— LouellaDeVil (@MsLouellaDeVil) April 12, 2019

Πως ακριβώς λεγόταν αυτη η εκδήλωση που ήταν ο Τσιπρας με την Δούρου; Μνημόσυνο;

— ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ (@mankapsis) April 12, 2019

Οταν έκλαψε η Δούρου.

Οχι, δεν έκλαψε για τους 125 νεκρούς, αλλά για τις ανοησίες που είπε ο Τσίπρας.

Σοσιαλιστική ευαισθησία.

— ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΣΑΚΗΣ (@sakismoumtzis) April 12, 2019

Ρένα Δούρου ΑΚΑ Μάρθα Βούρτση της πολιτικής… pic.twitter.com/ffajbdOhZT

— alfatjohn (@alexchondrogian) April 13, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα