Παπαρήγα: Ο λαός να ρίξει άμεσα την νέα κυβέρνηση

Στην συνέντευξη τύπου η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι «η σύμπραξη θα φέρει ό,τι χειρότερο στη χώρα» , ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα είναι λίγων εβδομάδων και ότι θα επιδιωχθεί η λήψη μέτρων που θίγουν το λαό τουλάχιστον για 10 - 15 χρόνια.

Σημείωσε επίσης ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «έψηναν τη νέα

κυβέρνηση αρκετό καιρό» και πως το δημοψήφισμα αποτέλεσε μόνο την αφορμή.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντιμετωπίσει ούτε το χρέος ούτε τα ελλείμματα ούτε την πιθανή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «επιβάλλεται πρωτοφανέρωτη πάλη» και ότι «η αγωνία του λαού πρέπει να είναι πώς θα ανατρέψει την κυβέρνηση».

Αναφερόμενη στην απόφαση του ΚΚΕ να μη συμμετέχει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, η κ.Παπαρήγα τόνισε ότι δεν υπήρχε νόημα να λάβει μέρος το κόμμα της σε μία σύσκεψη με αντικείμενο «την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου», όπως τη χαρακτήρισε. «Σε μία τέτοια σύσκεψη θα ήμασταν ο μαϊντανός» πρόσθεσε.

Τέλος, σημείωσε την ανάγκη αποδέσμευσης της Ελλάδας από την ΕΕ και με αφορμή την ανάμειξη Μέρκελ - Σαρκοζί στα εσωτερικά πολιτικά δρώμενα, ανέφερε ότι ο λαός «θέλει να πάψει να νιώθει την ταπείνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα