Πανελλαδικές 2020: Ο «χαλαρός» υποψήφιος που έγινε viral

Μπορεί να έδωσε την Τρίτη το πρώτο του μάθημα για τις Πανελλαδικές, αλλά ένας υποψήφιος ΕΠΑΛ από την Καλαμάτα βγήκε ήδη νικητής, καθώς κέρδισε τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου με τη «ζεν» αντιμετώπισή τους στις εξετάσεις που στους περισσότερους μαθητές προκαλούν άγχος.

Την Τρίτη, οι μαθητές των ΕΠΑΛ

έδιναν Έκθεση, το πρώτο τους μάθημα για τις φετινές Πανελλαδικές. Δεν είναι γνωστό αν ο υποψήφιος που έγινε viral πήγε διαβασμένος, αλλά σίγουρα πήγε χαλαρός και άνετος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του τοπικού καναλιού mesogeios.tv, είπε αρχικά «Γλώσσα δίναμε» αναφερόμενος στο μάθημα που εξετάστηκε πρώτο. Αναφερόμενος στην επίδοσή του, ο νεαρός δήλωσε πως «καλά τα πήγαμε» και ότι «έβαλα το χέρι μου κάτω και έγραψα, έγραψα ό,τι ήξερα, έκανα όλες τις ασκήσεις».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για τη σχολή στην οποία θέλει να περάσει, απάντησε: «Εδώ πέρα στην Καλαμάτα, αν πάνε όλα καλά», χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποιο τμήμα.

Το σχόλιο που ξεχώρισε ήταν για την πανδημία του κοροναϊού όπου ερωτηθείς για το πού σταμάτησε η ύλη των μαθημάτων απάντησε «σάμπως πρόσεχα;», ενώ φάνηκε να μην είναι σίγουρος τι μάθημα δίνει τις επόμενες ημέρες. «Νομίζω μαθηματικά» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο (ξεκινά στο 00:59):
Keywords
Τυχαία Θέματα