Ολυμπιακός: Βγαίνουν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και σε κάθε αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι οπαδοί των Πειραιωτών δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα.

Το ίδιο θα κάνουν και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα (17/2) για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και με τη βροντερή φωνή τους θα προσπαθήσουν

να σπρώξουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μία ακόμα πολύ σπουδαία νίκη στη φετινή σεζόν.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Ενωση βρίσκονται στη διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι από χθες μπορούν να κλείσουν διαδικτυακά θέση στο Καραϊσκάκη για τη μεγάλη μάχη με τους Κιτρινόμαυρους.

Από το πρωί της Παρασκευής «μαγικά χαρτάκια» θα υπάρχουν και στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου έξω από τα θύρα 25, τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00. Το Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 ως τις 15:00 και από την ερχόμενη Δευτέρα (11/2) και πάλι από τις 10:00 – 18:00. Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει μέχρι την εξάντλησή τους.

Κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου, ενώ θα πρέπει να έχει μαζί του υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20€, 25€, 30€, 40€, 45€, 50€ & 200€ (VVIP).

Keywords
Τυχαία Θέματα