Ολυμπιακός: Χαμός με το… καλημέρα για τα εισιτήρια διαρκείας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού παίρνει «θέση στην κερκίδα» και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του, αλλά και την αγάπη του για τον Δαφνοστεφανομένο Εφηβο.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών την πρώτη ημέρα των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας δημιούργησαν ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκλεισαν μόνιμη θέση στο φαληρικό γήπεδο για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 500 ανανέωσαν τις κάρτες τους και θα βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη

τους ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Το νούμερο αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό, με τους ερυθρόλευκους οπαδούς να δείχνουν με το… καλημέρα τη στήριξή τους. Οι φίλοι του Ολυμπιακού για μια ακόμα χρονιά θα σταθούν δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του και θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουν για να επιστρέψουν στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Η… δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη και αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες οι ουρές στο φαληρικό γήπεδο. Ο σύλλογος άλλωστε είναι μια γροθιά και όλοι μαζί, κόσμος και ομάδα, θα παλέψουν για να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα