Ολυμπιακός: Αλλάζει πολλά ο Μαρτίνς στον Βόλο

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League, με τους Ερυθρόλευκους του Πέδρο Μαρτίνς το απόγευμα της Κυριακής (20/2, 17:15) να αντιμετωπίζουν τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μια αναμέτρηση που έρχεται ενδιάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα για τον έξτρα γύρο του Europa League,

με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας να είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στη βασική 11άδα. Ο Πορτογάλος άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βόλο τους Μανωλά, Κανέ, Λόπες, Κούντε και Ανδρούτσο, ενώ για το αυριανό ματς δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ιβηρας τεχνικός στο αυριανό ματς με τον Βόλο θα επιστρέψει στο 4-3-3, με τον Βατσλικ να είναι μπροστά από την εστία και τους Σωκράτη – Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Οι θέσεις στα δύο άκρα είναι ανοιχτές, με τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ να βρίσκονται στην αποστολή μεν, αλλά χωρίς να είναι σίγουροι για το αρχικό σχήμα.

Ο Ιβηρας σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξεκουράσει κάποιον από τους δύο, δίνοντας φανέλα βασικού είτε στον Κίτσο, είτε στον Βρουσάι, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως μπακ στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικού.

Στα χαφ είναι πιθανό να δούμε τους Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά, που αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και ως εκ τούτου έχουν περισσότερες δυνάμεις, με τον Πορτογάλο να αφήνει στον πάγκο τον Εμβιλά, για να πάρει ανάσες ενόψει της ρεβάνς.

Την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα συμπληρώσει ο Αγκιμπού Καμαρά, με τον Πέδρο Μαρτίνς πάντως να σκέφτεται επίσης το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Ζοάο Καρβάλιο στα χαφ και να μετατοπίσει στα άκρα της επίθεσης τον Αφρικανό άσο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί, με τον Βαλμπουενά να έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός στο ένα από τα δύο άκρα, καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι με την Αταλάντα και είναι ξεκούραστος. Στο άλλο άκρο είναι πιθανό να δούμε τον Μασούρα, με τον Ονιεκούρου όμως να διεκδικεί επίσης θέση στην 11άδα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και να θέλει τη νίκη, που θα φέρει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, γνωρίζει καλά πως ακολουθεί και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθεί την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 2-1 του Μπέργκαμο, με στόχο να φέρει τούμπα την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση για τους 16 του Europa League.

Η αποστολή για το ματς με τον Βόλο: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού,  Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Keywords
Τυχαία Θέματα