Ολυμπιακός : Ο Τζολάκης στην Τούμπα αν δεν είναι έτοιμος ο Σα

Ο Ζοσέ Σα τραυματίστηκε σοβαρά στο 30ο λεπτό του ματς κόντρα στον Παναιτωλικό όταν ο Άντονι Μουνιέ έπεσε με τις τάπες στο κεφάλι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Παρότι χρειάστηκαν 15 ράμματα, ο Πορτογάλος συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, ενώ θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί και στο αυριανό ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21:30) για τα

ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων θα επανεκτιμήσει την κατάσταση του Πορτογάλου τερματοφύλακα σήμερα, προκειμένου να δει αν μπορεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του βορρά.

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την εκτίμηση των γιατρών για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον συμπατριώτη του, ειδάλλως η εναλλακτική του Σα είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόμπι Αλέν που είναι ο Νο. 2 στην ιεραρχία των γκολκίπερ είναι τραυματίας, κάτι που σημαίνει πως αν ο Σα δεν καταφέρει να αγωνιστεί στην Τούμπα, τη θέση του θα πάρει ο 18χρονος Έλληνας τερματοφύλακας. Ο Τζολάκης έχει δείξει θετικά δείγματα και αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς κι αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Σα θα πάρει το χρίσμα σε ένα πραγματικά δύσκολο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα