Οι παίκτες του NBA επέλεξαν τον GOAT του αθλήματος

Σε ψηφοφορία που διοργάνωσαν για την ιστοσελίδα «The Athletic», οι δημοσιογράφοι Σαμ Άμικ και Τζος Ρόμπινς έβαλαν τους παίκτες του NBA να επιλέξουν τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του μπάσκετ, τον δικό τους GOAT.

Νικητής στη συγκεκριμένη ψηφοφορία αναδείχθηκε ο κατά πολλούς καλύτερος παίκτης στην ιστορία, ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο θρύλος των Σικάγο Μπούλς συγκέντρωσε

το 58,3% των ψήφων παίρνοντας από τους συναθλητές του την άτυπη πρωτιά.

Στη δεύτερη θέση, με 33%, βρέθηκε ο άνθρωπος, που έχει καταφέρει να μπαίνει στις συζητήσεις όλων των φίλων του μπάσκετ, ως το αντίπαλο δέος του Τζόρνταν, ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο 38άρης πλέον «Βασιλιάς», θέλει να πείσει τους πάντες πως ακόμη δεν έχει «ξοφλήσει» και αρκετοί που δεν πρόλαβαν τον Τζόρνταν να αγωνίζεται τον θεωρούν τον καλύτερο που είδαν ποτέ να κρατάει στα χέρια του την πορτοκαλί «θεά».

Τρίτος στη σχετική ψηφοφορία, ένας θρύλος που «έφυγε» νωρίς, ο Κόμπι Μπράιαντ. Με ποσοστό ψήφων, 6,8%, ίσως ο καλύτερος παίκτης που φόρεσε την φανέλα των Λέικερς αξίζει να μπαίνει στη συζήτηση για τον GOAT του NBA.

Παίκτης του NBA που δεν ήθελε να γίνει γνωστό το όνομά του λέει: «Σίγουρα θα επέλεγα τον Μάικλ Τζόρνταν. Όταν μιλάμε για μπάσκετ, σκέφτομαι τη νίκη και θέλω κάποιον που θα με οδηγήσει σε αυτή. Ο Μάικλ μπορεί να με οδηγήσει στα πλέι-οφ και να επιβάλλει ο ίδιος τον ρυθμό του. Νομίζω πως έχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία».

Five players received a vote for GOAT in our anonymous NBA player poll.

Michael Jordan
LeBron James
Kobe Bryant
Bill Russell
Tracy McGrady@sam_amick and @JoshuaBRobbins have more:https://t.co/tNDGsJJj27 pic.twitter.com/NkYOushO7F

— The Athletic (@TheAthletic) April 18, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα