ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-0: Πάρτι 6άδας στο Γεντί Κουλέ

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Superleague και κατάφερε να πάρει μια θέση στα πλέι-οφ.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλίες από τα πρώτα λεπτά, ψάχνοντας τρόπους να διασπάσουν την άμυνα του Απόλλωνα, απειλώντας στο 14′, με τον Νέιρα να παίρνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η ομάδα του Νιόπλια βρισκόταν διαρκώς έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, συνεχίζοντας να απειλεί και έχασε μεγάλη

ευκαιρία στο 33′, με τον Ντε Γκουζμάν να κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα βρήκε στον Σλίβκα και έφυγε κόρνερ.

Οι Κρητικοί κυριάρχησαν και στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου, εκδηλώνοντας επιθέσεις από την αριστερή πλευρά και βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ στο 59′. Ο Λάμπρου βρήκε με ωραία κάθετη τον Φελίπε, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κότσαρη.

Η πίεση του ΟΦΗ συνεχίστηκε και απέφερε καρπούς στο 64′. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Βούρος έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής και έκανε το 1-0.

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και «κλείδωσαν» τη νίκη στο 71′. Ο Ντε Γκουζμάν βρήκε τον Φελίπε, αυτός νικήθηκε αρχικά από τον Κότσαρη, αλλά στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε σε κενή εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Με τη λήξη του παιχνιδιού, όλοι οι παίκτες πανηγύρισαν έξαλλα την είσοδο του ΟΦΗ στην πρώτη εξάδα.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (75′ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Νέιρα (84′ Στάικος), Λάμπρου, Ντουρμισάι (84′ Καμάου), Λ. Φελίπε.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Κότσαρης, Ντεντάκης, Αλβες, Ρόγκνε (60′ Λισγάρας), Μπαξεβανίδης, Τσιλουλής, Τσίμπσαχ (76′ Παπαγεωργίου), Σλίβκα, Γιαννιώτας (46′ Παμλίδης), Ντάουντα (53′ Σίγκνεβιτς), Ιωαννίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα