Ο Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε τους διαιτητές του Βόλου για δωροδοκία

Μήνυση κατά των πέντε διαιτητών της χθεσινής αναμέτρησης με τον Βόλο, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (0-0), κατέθεσε την Δευτέρα ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Η μήνυση που κατέθεσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά των Φωτιά, Σάββα, Φίλου, Ευαγγέλου και Φωτόπουλου είναι με την κατηγορία για δωροδοκία, ενώ για τους πέντε διαιτητές ξεκίνησε διαδικασία του

αυτοφώρου, που λήγει στις 23.50 της 23/12/2019.

Συγκεκριμένα, η μήνυση αφορά το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 για κακουργηματική αθέτιμη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση.

Τα διαιτητικά όργια των Φωτιά – Ευαγγέλου στο χθεσινό παιχνίδι προκάλεσαν την οργή των παικτών, του πάγκου, και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τον ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του αγώνα να κάνει λόγο για ποδοσφαιρικά περιττώματα.

Ο διαιτητής από την Πέλλα και ο VARistas – ευαγγελιστής της… Εξυγίανσης ακύρωσαν πεντακάθαρα γκολ του Σουντανί στο 17’, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκλεισαν τα πάντα σε διπλό πέναλτι πάνω σε Μπα και Ελ Αραμπί.

Keywords
Τυχαία Θέματα