Ο Ντρογκμπά σταμάτησε τη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη, είχε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων, η κατοχή της μπάλας έφτασε το 72%, αλλά παρ' όλα αυτά η Τσέλσι πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη. Η ομάδα του Ντι Ματέο αγωνίστηκε πολύ σωστά στην άμυνα, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Τσεχ, ενώ και ο Μέσι δεν βρήκε χώρους για να δράσει. Πάντως, η Μπαρτσελόνα έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Σάντσες και Φάμπρεγας, σε στιγμές που θα μπορούσε να σημειώσει γκολ,
ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Μόλις στο 9' ο Ινιέστα έδωσε πάσα στον Σάντσες, σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ραμίερες έκανε κούρσα από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Ντρογκμπά με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι κλείστηκε στην περιοχή τού Τσεχ με στόχο να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα. Στο 88' κεφαλιά του Πουγιόλ έδιωξε με εντυπωσιακή εκτίναξη ο Τσεχ και στο 90' ο Πέδρο έπιασε σουτ που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Ολα , συνεπώς, θα κριθούν την προσεχή εβδομάδα στον αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νου». Η Τσέλσι έχει το προβάδισμα,αλλά η Μπαρτσελόνα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή.

Τσέλσι: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες (89' Μποσίνγκουα), Λάμπαρντ, Μάτα(73' Καλού), Μεϊρέλες, Ομπι Μίκελ, Ντρογκμπά.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αλβες, Πουγιόλ, Ινιέστα, Μασεράνο, Μπουσκέτς, Αντρινάο, Σάντσες(66' Πέδρο), Τσάβι(87' Κουένκα), Μέσι, Φάμπρεγας(79' Τιάγκο).

Chelsea Vs Barcelona 1-0 All Highlights And Goals 4-18-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα