Ο Κριστιάνο «ψάχνεται» για άμεση επιστροφή στην Ευρώπη

Μόλις την 1η Ιανουαρίου του 2023 και μετά από το ανεπιτυχές δεύτερο πέρασμά του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο… μαγεμένος από το χαλί εκατομμυρίων που έστρωσαν στα πόδια του οι Σαουδάραβες της Αλ Νασρ, έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 500 εκατ. ευρώ.

Αγωνιστικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, έχοντας 13 γκολ σε 17 ματς της ομάδας του, όμως από τους πρώτους κιόλας μήνες φάνηκε πως κάτι δεν… κόλλαγε για τον Πορτογάλο επιθετικό.

Νερό

στον «μύλο» της αμφισβήτησης έριξε και με το παραπάνω ο αποκλεισμός σοκ της Αλ Νασρ στο εγχώριο Κύπελλο. Η κατάσταση γινόταν ολοένα και πιο περίπλοκη, με αποκορύφωμα τις ευθείες βολές του ιδιοκτήτη της ομάδας στο πρόσωπό του.

Η Mundo Deportivo μάλιστα το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για δυσαρέσκεια του Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη ο διεθνής Πορτογάλος έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να εξετάσει τις επιλογές του στην Ευρώπη ενόψει της νέας χρονιάς, θέλοντας άμεσα να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ.

Το… χρυσό κλουβί που έστησαν για τον Κριστιάνο οι Άραβες, δεν φάνηκε αρκετά δυνατό για να τον κρατήσει για την προσυμφωνημένη διετία.

Είναι σίγουρο πως θα βρεθεί η χρυσή τομή στα οικονομικά και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η ομάδα που θα θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, πείθοντας παράλληλα τον απαιτητικό 38χρονο πλέον θρύλο του σπορ, να περάσει τα τελευταία καλά ποδοσφαιρικά του χρόνια εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα