Ο γιος του Σουμάχερ έτοιμος για τις πρώτες δοκιμές στην Formula1

O Mικ Σουμάχερ, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από τα τέλη του 2018, αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες του …βόλτες με τα μονοθέσια της Formula1. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε η είδηση, ότι ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, είναι έτοιμος να καθίσει για τα πρώτα του δοκιμαστικά με τα μονοθέσια της Αlfa Romeo – και όχι της Ferrari – όπως αρχικά φημολογούνταν.

Ο 20χρονος Μίκ Σουμάχερ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα καρτ, μετέπειτα

στην Formula3 και σήμερα στην Formula2, από τις αρχές τις χρονιάς βρίσκεται ήδη στην ακαδημία οδηγών της Ferrari, μέσα από την οποία αναδείχθηκε και ο Σαρλ Λεκλέρκ, o οποίος , φέτος πήρε τη θέση του Κίμι Ραϊκόνεν, ως δεύτερος οδηγός ( μαζί με τον Σεμπάστιαν Φέτελ) στη Ferrari. Ο Μικ Σουμάχερ κατέκτησε το 2018 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και εφέτος τρέχει με την ομάδα της Prema στο πρωτάθλημα της Formula 2.

Πριν από μερικούς μήνες, ο πρόεδρος της Liberty Media (της νέας εταιρίας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της Formula1 από πέρσι), ο Τσέιζ Κάρεϊ, εξέφρασε την επιθυμία να δει τον Μικ Σουμάχερ να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Το νέο αφεντικό στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου σπορ είχε αναφέρει, ότι ο μικρός Σουμάχερ θα πρέπει να αποδείξει ότι πραγματικά αξίζει να καθίσει πίσω από το τιμόνι ενός μονοθέσιου, και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τρέξει σε γκραν πρι της Formula1 επειδή έχεις ως …μπόνους το όνομα του πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα