Νίκος Ανδρουλάκης – Αφησε ένα λουλούδι στους τάφους της Γεννηματά και του Παπανδρέου

Λίγη ώρα πριν φτάσει στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να προχωρήσει σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού και ουσίας.

Συγκεκριμένα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών όπου άφησε ένα λουλούδι στους τάφους της Φώφης Γεννηματά αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο κ. Ανδρουλάκης άφησε ένα τριαντάφυλλο στον τάφο του Ανδρέα

Παπανδρέου και ένα στον τάφο της Φώφης Γεννηματά.

Ο κ. Ανδρουλάκης αμέσως μετά, κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ όπου τον υποδέχτηκαν στην είσοδο του κτιρίου ο Νίκος Σαλαγιάννης και ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος, μίλησε για μία μεγάλη ημέρα και αναφέρθηκε στην ανάγκη να γυρίσει νέα σελίδα για τον τόπο.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, φτάνοντας στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη για τη διαδικασία παραλαβής από τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Διαβάστε επίσης: ΚΙΝΑΛ – Τι σηματοδοτεί η ανάδειξη του Ανδρουλάκη στην προεδρία του κόμματος – Οι πρώτες του κινήσεις

Υπενθυμίζεται πως χτες στον νικητήριο λόγο κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να υπερασπιστούν την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματα για «ενότητα και πολιτική αυτονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα