Νίκη η Γιουβέντους, πρωταγωνιστής ο Ρονάλντο και ο… διαιτητής

Με νίκη ολοκλήρωσε η Γιουβέντους τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2018. Η -κάτοχος του τίτλου και πρωτοπόρος- «βέκια σινιόρα» νίκησε 2-1 τη Σαμπντόρια στο Τορίνο, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 19ης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «μπιανκονέρι», με αποτέλεσμα να φτάσει τα 14 στο πρωτάθλημα και να περάσει στην πρώτη θέση της κατάταξης των σκόρερ. Η Σαμπντόρια είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κουαλιαρέλα, ο οποίος έφτασε τα 12

γκολ στη Serie A.

Πέρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο όμως πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Πάολο Βαλέρι.Ο ρέφερι ακύρωσε γκολ της Σαμπντόρια στο 92′ (το πέτυχε ο Σαπονάρα) και η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων, καθώς ο Βαλέρι έκανε χρήση του VAR και τελικά αποφάνθηκε για ακύρωση του γκολ.

Το θέμα όμως είναι πως η μπάλα φαίνεται να πηγαίνει στον παίκτη της Σαμπντόρια από κόντρα σε παίκτη της Γιουβέντους κι αυτό είναι κάτι που δεν έλαβε υπόψιν του ο διαιτητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα