Νίκη η ΑΕΚ, ισοπαλία για τον Εργοτέλη

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, λοιπόν, η ΑΕΚ πέτυχε μια νίκη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας. Το γκολ ήρθε στις αρχές του ημιχρόνου και μετά, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να κρατήσουν το σκορ. Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε μπροστά, απείλησε την εστία της ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει
στην ισοφάριση.

Το 1-0 έγινε στο 10' όταν ο Λεονάρντο έκανε επέλαση από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στην περιοχή και ο Λυμπερόπουλος βρήκε δίχτυα με απ' ευθείας σουτ.

Διαιτήτευσε ο Δασκαλόπουλος.

Κίτρινες: Λαγός, Μάκος, Καφές, Μητρόπουλος, Λυμπερόπουλος.
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Γκερέιρο(67' Ρίκκα), Λεονάρντο(79' Μπέλεκ), Σιαλμάς(46' Κλωναρίδης), Λαγός, Λυμπερόπουλος.
Παναιτωλικός: Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης (82' Φερνάντεζ), Ρότσα, Αντι (79' Ακαλέ), Θεοδωρίδης(59' Ονουάτσι), Καμαρά, Χαριστέας.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αγώνας -θρίλερ έγινε στην έδρα του ΠΑΣ. Τελικά, ο Εργοτέλης στις καθυστερήσεις του ματς πήρε έναν πολύτιμο βαθμό (1-1).

Μάλιστα, η ομάδα του Καραγεωργίου έφτασε στην ισοφάριση, μολονότι αγωνιζόταν με εννιά ποδοσφαιριστές!
Στο 59' ο Βίλα έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Στη συνέχεια, ο ρέφερι Σπάθας απέβαλε δύο παίκτες του Εργοτέλη. Τον Ολίσε στο 77' και τον Σαρρή στο 82' και τους δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που έκανε τους ανθρώπους του Εργοτέλη να διαμαρτυρηθούν γιατί θεώρησαν αυστηρές τις αποφάσεις τού διαιτητή. Τελικά, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Εργοτέλης πέρασε μπροστά και ισοφάρισε (1-1) με τον Γιαλούση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Διαιτητής: Σπάθας.

Κόκκινες: Ολίσε, Σαρρής.

Κίτρινες: Ντάσιος, Λεάλ, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Κουτσιανικούλης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Κώτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος (83' Σκούφαλης), Ντε Βισέντι , Γεωργίου, Μπεσέρα(90' Μπακαγιόκο), Βίλα, Ζαμπρέλα.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Μπούνττιμιρ(86' Δάρλας), Ολίσε, Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Τζούνιορ, Τζανακάκης(68' Κυριακίδης), Μπέτο (65' Λεάλ).
Keywords
Τυχαία Θέματα