Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Άμπελ Φερέιρα

Ο Άμπελ Φερέιρα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ καθώς 0 δικέφαλος του Βορρά έφτασε σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον 40χρονο τεχνικό και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει στην πορτογαλική ομάδα δύο εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση

του νεαρού τεχνικού και ο Άμπελ Φερέιρα αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον δικέφαλο του Βορρά. Υπάρχει πάντως και το σενάριο να πάει απευθείας στην Ολλανδία για να μην χάσει ούτε μέρα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ασπρόμαυρους για τα επόμενα δύο χρόνια με ετήσιες αποδοχές ανάλογες μ’ αυτές που είχε ο Ράζβαν Λουτσεσκου. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο 40χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα πάει στον ΠΑΟΚ με το δικό του επιτελείο.

Από το πρωί του Σαββάτου και σε μια νέα σύσκεψη που έγινε στο Μακεδονία Παλλάς αποφασίσθηκε η διοίκηση να επικεντρωθεί αποκλειστικά στον 40χρονο τεχνικό. Έτσι λοιπόν με εντολή Ιβάν Σαββίδη κατατέθηκε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Μπράγκα η οποία έφτανε τα δύο εκατ. ευρώ.

Ο Φερέιρα που είχε αποδεχθεί νωρίτερα την πρόταση συνεργασίας του ΠΑΟΚ πίεσε τους συμπατριώτες του να αποδεχθούν την πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση της Μπράγκα είχε στριμωχτεί για τα καλά και παρά τις αντιρρήσεις που είχαν εκφράσει νωρίτερα οι Πορτογάλοι, αποφάσισαν να αποδεχθούν την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα