«Νεκρός για...» - Η πρώτη αντίδραση από την πρώην σύντροφο του Sin Boy

Μια φωτογραφία του Sin Boy μέσα στο ασθενοφόρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες μεγάλη ανησυχία στους ακολούθους του.

Συγκεκριμένα τον γύρο του διαδικτύου κάνει το παρακάτω στιγμιότυπο που τον δείχνει με μάσκα οξυγόνου ξαπλωμένο σε φορείο μεταφοράς ασθενούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NO1 GREEK TRAP QUOTES (@trap_stoixakia)

Και ενώ οι followers του ανησυχούσαν και αναρωτιόντουσαν αν πρόκειται

για πραγματικότητα ή κάποιο διαφημιστικό κόλπο, μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ήρθε να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβηκε στα social media του καλλιτέχνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sin Boy Mc (@isyourboysinboy)

Η αδερφή του Sin Boy, Έλενα, αναδημοσίευσε την εικόνα στα stories της γράφοντας RIP, ενώ την ίδια στιγμή η μητέρα του έβαλε μια μαύρη εικόνα για φωτογραφία προφίλ στο instagram.

Ο Sin Boy διατηρούσε εδώ και χρόνια δεσμό με τη στενή του συνεργάτιδα και επίσης γνωστή τραγουδίστρια στην Αλβανία, Ρίνα.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει με την ίδια πριν από λίγη ώρα να κάνει την πρώτη της ανάρτηση δημιουργώντας εκ νέου ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει με τον Sin Boy.

«Νεκρός για εμένα» έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα stories του instagram και τη δείχνει να πίνει από ένα μπουκάλι και να κρατάει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Την ίδια στιγμή έκανε μια ανάρτηση ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στη σειρά από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε τη βλέπουμε να ποζάρει με το κόκκινο κρασί και το τριαντάφυλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rina (@isyourgirlrina)

Keywords
Τυχαία Θέματα