Νέα σειρά FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid: Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα, τι προσφέρει ο νέος τρόπος επιλογής τους

Η υβριδική τεχνολογία εδρεύει πλέον στα νέα FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid, ενώ, πλέον η ιταλική φίρμα κάνει πιο εύκολη την απόκτηση τους, χάρη στη νέα φιλοσοφία που ενσωματώνει και αντιπροσωπεύει τα δύο μοντελάκαι της.  Συγκεκριμένα, η  νέα φιλοσοφία κάνει εφικτή την επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου για κάθε πελάτη με μόλις τρία απλά βήματα. Επιλογή μοντέλου, επιλογή χρώματος και επιλογή πακέτου εξοπλισμού.

Εκτός

από την βασική εκδοχή, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τέσερα εξοπλιστικά πακέτα,   (Style, Tech, Comfort και Style Plus) . Στόχος να γίνει όσο πιο απλή γίνεται η επιλογή του μοντέλου. Όλα η νέα σειρά των FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid, εφοδιάζονται με το προηγμένο υβριδικό σύνολο των 70 ίππων προδιαγραφών EU6.4, εξασφαλίζοντας υψηλή ελαστικότητα στις χαμηλές στροφές και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αντίστοιχα χαμηλές είναι και οι εκπομπές ρύπων, με τα 500 Hybrid και Panda Hybrid να απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας και να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο.

Επιπλέον των παραπάνω επιλογών, η FIAT συνεχίζει τη στήριξη της στο φιλανθρωπικό οργανισμό RED, προσφέροντας τις αντίστοιχες εκδόσεις 500(RED) και Panda(RED), οι οποίες συμβάλουν στην καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι τιμές της νέας σειράς των 500 Hybrid και Panda Hybrid ξεκινούν από τις 15.400 και 14.180 ευρώ αντίστοιχα και περιλαμβάνουν σε κάθε περίπτωση 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ για έως και 200.000χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα