«Να έχουμε συγκέντρωση» ζήτησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ουντινέζε

«Ημασταν πολύ περήφανοι και χαρούμενοι όταν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι πάνω από ομάδες όπως η Ρούμπιν Καζάν και η Τότεναμ. Γνωρίζουμε την Ουντινέζε , είναι μια καλή ομάδα κι ένας σοβαρός σύλλογος, που διαθέτει παίκτες γνωστούς και με μεγάλη εμπειρία.Μπορούμε να είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας συγκέντρωση και παίζοντας με μυαλό. Θέλουμε να έχουμε τύχη για την πρόκριση όταν αγωνιστούμε στην Τούμπα», είπε ο Μπόλονι.

Σε άλλα σημεία των δηλώσεών του, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ
απάντησε ως εξής όταν ρωτήθηκε για την πώληση του Βιεϊρίνια: « Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά βρείτε μου μια ομάδα που να μπορεί να κρατήσει όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές της. Οικονομικά ήταν σημαντικό να παραχωρηθεί ο παίκτης, κάποια στιγμή άλλωστε αυτό θα γινόταν. Βρήκαμε όμως μια -δυο λύσεις και δουλεύουμε πάνω σε αυτές, αλλά και στο κομμάτι της δημιουργίας νέων ποδοσφαιριστών».

Ο ΤΣΙΡΙΛΟ

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, επέστρεψε στην πατρίδα του και ως παίκτης του ΠΑΟΚ θα δώσει τη μάχη απέναντι στην Ουντινέζε. Είπε ο μπακ του ΠΑΟΚ:

«Ηρθαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε το όνειρο της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Εχουμε τα μέσα και τις ικανότητες να προχωρήσουμε και η δουλειά που γίνεται είναι παραδειγματική».

Ο Τσιρίλο αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: « Είμαι χαρούμενος που παίζω στην Ελλάδα. Συνιστώ στους παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι απόφαση τού καθένα».
Keywords
Τυχαία Θέματα