Μητσοτάκης: Σκηνοθετημένο το «διαζύγιο» Τσίπρα - Καμμένου

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με φόντο τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ενόψει της κρίσιμης μάχης στη Βουλή, για τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση

μετά την παραίτηση Καμμένου, έκανε λόγο για συνεννοημένη υπόθεση και σκηνοθετημένο διαζύγιο σχολιάζοντας χαρακτηρστικά ότι «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξακολουθουν σήμερα να υπάρχουν απλά συγχωνεύθηκαν».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι τέσσερις στους επτά βουλευτές των ΑΝΕΛ θα παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εκ των οποίων οι δύο παραμενουν οι υπουργοί και οι δύο που δεν είναι υπουργοί δε διαγράφονται από την ΚΟ ώστε αυτή να παραμείνει στους πέντε βουλευτές και ο κ.Καμμένος να μη χάσει τα προνόμια του ως πρόεδρος κοινοβουλευτικου κόμματος.

«Ο κ.Τσίπρας και ο κ.Καμμένος είναι σε απόλυτη συνεννοηση. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει καμία νέα αρχή παρά ένα κακοσκηνοθετημένο θέατρο, ώστε ο κ.Καμμένος να μη χρειαστεί να βάλε την υπογραφή του στη συμφωνία των Πρεσπών αλλά ο κ.Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνά» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα