Μίλησε για το μέλλον του ο Κλοπ – Φεύγει από τη Λίβερπουλ;

Η Λίβερπουλ παραπαίει με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Οι Reds βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο, με τη «σφαλιάρα» από την Μπράιτον να τους ρίχνει στην 9η θέση της Premier League και στο -10 από το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Όπως είναι λογικό και μετά από αυτές τις εμφανίσεις, οι πρώτοι… ψίθυροι για τον Γιούργκεν Κλοπ έχουν κάνει την εμφάνισή

τους στο Νησί.

Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να βρίσκεται στον 7ο χρόνο του στη Λίβερπουλ, ωστόσο δε δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει το… καράβι.

Ο Κλοπ μίλησε για το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία. Αντίθετα, εμφανίστηκε αποφασισμένος να επαναφέρει τους Reds στον δρόμο των επιτυχιών, δίνοντας και το σύνθημα για σαρωτικές αλλαγές.

«Αν κανείς δεν μου πει να φύγω, δεν θα φύγω, οπότε αυτό σημαίνει ότι ίσως υπάρχει ένα σημείο όπου πρέπει να αλλάξουμε άλλα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως απόψε είναι προγραμματισμένη (21:45) η ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Γουλβς (2-2) για τον τρίτο γύρο του FA Cup. Την επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ στους «16» του Champions League έχει κληρωθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης…
Keywords
Τυχαία Θέματα