Μιχάλης Κατσουρής: Οι οπαδοί της Ζανκτ Παόυλι τίμησαν τη μνήμη του με γκράφιτι

Λουλούδια, σπαρακτικά σημειώματα, κασκόλ, μπλούζες της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ και κεριά, που σχηματίζουν το αρχικό γράμμα «Μ» του ονόματός του, αφήνουν οι φίλοι της Ένωσης στο σημείο που ο Μιχάλης δολοφονήθηκε.

To ποδόσφαιρο θρηνεί για τον 29χρονο, που έχασε τόσο άδικα και βάναυσα τη ζωή του επειδή ανεγκέφαλοι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπόρεσαν να φθάσουν ανενόχλητοι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα

Φιλαδέλφεια και να δημιουργήσουν άγρια επεισόδια.

Θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του, οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι, που έχουν πολύ καλές σχέσεις με τους «κιτρινόμαυρους», έγραψαν σε ένα τοίχο το όνομα του Μιχάλη και δίπλα το μήνυμα «Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δείτε το γκράφιτι των ΓερμανώνΣτο πλευρό της Ένωσης οι South Winners και η Γαλατασαράι

Οι South Winners, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ, που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της ΑΕΚ, έστειλαν επίσης μήνυμα στήριξης στους «κιτρινόμαυρους», σηκώνοντας πανό σε κεντρικό σημείο της πόλης της Μασσαλίας, στο οποίο αναφέρεται: «Κουράγιο στην ΑΕΚ».

Τη συμπαράστασή τους στον πόνο της οικογένειας του αδικοχαμένου 29χρονου Μιχάλη και της ΑΕΚ έδειξαν και οι οπαδοί της Γαλατασαράι, αναρτώντας ένα πανό στις εξέδρες του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για τα προκριματικά του Champions League, οι Τούρκοι δεν ξέχασαν τον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Μιχάλη», έγραφε το συγκεκριμένο πανό για τον 29χρονο που είδε τους Κροάτες χούλιγκαν να του στερούν τη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα