Με ένα τατουάζ ευχήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα στον Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης σήμερα έχει γενέθλια και η γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα, του ευχήθηκε διαδικτυακά με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

View this post on Instagram

This is us! #tanimanidesfamily #caribbeanvibes #thisisus #coupleselfie #travelcouple #couplelife

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Apr 22, 2019 at 7:43am PDT

View this post on Instagram

Λίγο καθυστερημένα λόγω διαφοράς ώρας, χωρίς όλα τα απαραίτητα εφόδια (σούβλα, κοκορέτσι

και τα σχετικά ), μακριά από τις οικογένειές μας… αλλά και πάλι ανοίξαμε το σπίτι μας στους αγαπημένους μας φίλους και γιορτάζουμε κι εμείς εδώ στο Δομίνικο το Πάσχα αλά ελληνικά και σας ευχόμαστε υγεία και πολλά χαμόγελα! #happygreekeaster #happyeaster #eastertime

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Apr 28, 2019 at 11:06am PDT

Αφού έκαναν μαζί Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ο παρουσιαστής του Survivor δημοσίευσε μαζί με ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram έκανε τον απολογισμό του με αφορμή τα 38α γενέθλιά του και έδωσε και τις συμβουλές του στους followers του, αλλά και στους πραγματικούς του φίλους και συγγενείς.

View this post on Instagram

38…και ακομα παιδι! Θα ελεγε κανεις οτι με τοσα χρονια, τοσα ταξιδια στις 5 ηπειρους, τοσες εμπειριες, τοσες γνωριμιες, θα εχω μαζεψει αρκετη σοφια για να μεταφερω στα 38α γενεθλια μου! Η αληθεια ειναι οτι νιωθω πως ακομα εχω να μαθω πολλα! Για ενα πραγμα ομως ειμαι σιγουρος…μην παιρνεις τοσο στα σοβαρα τη ζωη, βαλε λιγο παραπανω ανεμελια στην συνταγη! Ειναι λογικο να μας απασχολουν καθημερινα σκεψεις οπως "τι θα γινει αυριο?", "γιατι να ετυχε σε εμενα αυτο το προβλημα?" και να αγχωνομαστε για το μελλον. Το μελλον ομως ερχεται και φευγει πολυ πιο γρηγορα απο οτι πιστευεις και ειναι κριμα να το χασεις μεσα στο αγχος σου. Μην παιρνεις τοσο στα σοβαρα τη ζωη, γελα πιο συχνα, γελα δυνατα, κανε λαθη, μαθε απο τα λαθη σου, μην κρατας κακια σε κανεναν και για τιποτα, παρε ρισκα και απολαυσε το ταξιδι στο μεγιστο βαθμο, αφου οπως ειπαμε θα τελειωσει πριν καν το καταλαβεις! Και στο τελος της ημερας "ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΙΩΣΕ…ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ"! Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες….για παντα παιδι, Σακης. #laugh #love #live

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Apr 30, 2019 at 8:54am PDT

Στην συνέχεια η όμορφη σύζυγός του ευχήθηκε και εκείνη χρόνια πολλά και αποκάλυψε πως χτύπησε ένα τατουάζ μόνο για εκείνον. «Σήμερα γιορτάζεις και μαζί σου και όλοι εμείς που φέρνεις φως και χαρά και πολλή τρέλα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά αγάπη μου! Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι για πάντα αυτός ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω με την πιο μεγάλη καρδιά! Όσο για το νέο μου απόκτημα tattoo το έχω ονομάσει “this is us” , εγώ κι εσύ μαζί “c+s = one drop », έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Χριστίνα Μπόμπα.

View this post on Instagram

Σήμερα γιορτάζεις και μαζί σου και όλοι εμείς που φέρνεις φως και χαρά και πολλή τρέλα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά αγάπη μου!

Keywords
Τυχαία Θέματα