Με Χριστοδουλόπουλο στον Βόλο ο Ολυμπιακός

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Δείχνοντας ότι πλέον πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (Κυριακή 17:15, novasports2HD), έχοντας

στη διάθεσή του και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και επιλέχθηκε κανονικά. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς απαρτίζεται από τους εξής 22 παίκτες:

Σα, Αλέν, Καραργύρης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Ποντένσε, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ. / The squad players selected ahead of the match against Volos FC. #Olympiacos #Slgr #VOLOLY #Squadlist pic.twitter.com/momr1ZWAUp

Olympiacos FC (@olympiacosfc) December 21, 2019

Η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε το ταξίδι της για την πόλη της Μαγνησίας, όπου αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής από τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα