Μάτσβαν για Μιχαΐλοβιτς και λευχαιμία : «Θα βάλει ακόμα ένα φάουλ»

Ο προπονητής της Μπολόνια Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με λευχαιμία και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτήν την είδηση.

«Κλαίω, φώναξα, αλλά θα νικήσω, είμαι σίγουρος» τόνισε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου που με θάρρος αποκάλυψε τον προσωπικό του Γολγοθά και αμέσως άνθρωποι του αθλητισμού έσπευσαν να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους.

Μεταξύ αυτών και ο Σέρβος μπασκετμπολίστας Μίλαν Μάτσβαν (της Μπάγερν) που θυμήθηκε το ένδοξο παρελθόν του Μιχαΐλοβιτς ως ποδοσφαιριστή κι έγραψε

στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Τεράστια υποστήριξη σε ένα είδωλο των παιδικών μου χρόνων, στον άνθρωπο που μας έδειξε τον δρόμο για την επιτυχία! Πιστεύω πως είναι απλώς ένας αγώνας όπου ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα βάλει ακόμα ένα φάουλ, θα χτυπήσει ένα απίθανο κόρνερ και στο τέλος θα τα καταφέρει».

Velika podrška za idola iz detinjstava koji mi je pokazao kojim putem treba da se ide do uspeha,verujem da će ovo biti samo još jedna utakmica, jedan slobodan udarac,korner ili klizeći start koji će uspešno izvesti NAŠ Siniša Mihajlovic

Milan Macvan (@MilanMacvan13) July 13, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα