Μαρινάκης: «Εσείς είστε οι καλύτεροι»

«Μετά τον τίτλο τού πρωταθλητή θέλουμε και το κύπελλο. Ολη η οικογένεια του Ολυμπιακού περιμένει μια ακόμη χαρά. Τα παιχνίδια που μας προβλημάτισαν αυτή τη χρονιά ήταν με αντιπάλους τους θεωρητικά αδύναμους. Να μην την πατήσουμε ξανά. Να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Ατρόμητος που είδατε την περασμένη Κυριακή δεν θα είναι η ομάδα που θα δείτε στον τελικό τού Ολυμπιακού Σταδίου. Θα τα δώσουν όλα οι παίκτες τού Ατρόμητου και το ίδιο
ζητώ να κάνετε και εσείς. Το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Είστε οι καλύτεροι», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Νωρίτερα, στον Ρέντη υπήρξε η media day τού Ολυμπιακού και δηλώσεις έκαναν κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας.

Ο Νταβίντ Φουστέρ υποστήριξε: « Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι ένας τελικός που θα έχει ιδιαιτερότητες και θα δούμε το τι θα γίνει. Το επίπεδό μας έχει πέσει από πλευράς ρυθμού και παιχνιδιών, εμείς όμως θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο και πάμε για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποχαιρετήσει την ομάδα με ένα τρόπαιο. Θα είναι σίγουρα ένας ωραίος τρόπος για να πει αντίο στην ομάδα».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης υποστήριξε: « Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Εμείς θα παρουσιάσουμε ό,τι δείχνουμε ένα χρόνο τώρα. Δουλειά, ομαδικότητα, ποιότητα».
Keywords
Τυχαία Θέματα