Λιούις Χάμιλτον: Aυτή τη Ferrari ερωτεύτηκε

«Δεν έχω πια αυτοκίνητα», είχε δηλώσει ο Λιούις Χάμιλτον το 2025. «Ξεφορτώθηκα όλα μου τα αυτοκίνητα. Ασχολούμαι περισσότερο με την τέχνη στις μέρες μας. Αν επρόκειτο να αγοράσω αυτοκίνητο, θα ήταν η F40. Αλλά αυτό είναι ένα ωραίο έργο τέχνης».

Τώρα ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 απέκτησε επιτέλους ένα ωραίο έργο τέχνης, επειδή μόλις αποκάλυψε ότι είναι πλέον ιδιοκτήτης μιας Ferrari F40.

Όπως αποκάλυψε  απέκτησε μια Ferrari

F40, πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μοιράστηκε φωτογραφίες του εμβληματικού supercar, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία εκτεταμένης αποκατάστασης. Πάντως, προσφάτως, από την τετράτροχη συλλογή του αποχωρίστηκε σημαντικά μοντέλα αφού ο ίδιος τα πούλησε. Μεταξύ άλλων μια Pagani Zonda 760 LH, μια Mercedes-AMG Project One, μια Ferrari LaFerrari και μια Shelby Cobra 427 του 1966.

«Αυτά τα αυτοκίνητα είναι έργα τέχνης και απίστευτα σπάνια, οπότε όταν το βρήκα καλυμμένο με σκόνη αφού είχε μείνει σε ένα γκαράζ για πάνω από τριάντα χρόνια, ήξερα ότι έπρεπε να το φέρω σπίτι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα