Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Η Ρεάλ περνάει περίοδο αγωνιστικής… καθίζησης και για να περάσει από την έδρα της Λεβάντε χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης και του VAR!

Πιο συγκεκριμένα για να αλώσουν το «Θιουτάτ» οι Μαδριλένοι σκόραραν δις, από το σημείο του πέναλτι, με τους Μπενζεμά και Μπέιλ, με τον Ουαλό που ανέλαβε την εκτέλεση του δεύτερου (και μάλλον κατά φαντασίαν του ρέφερι), να μην πανηγυρίζει παρότι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Όσοι φίλοι της Λεβάντε έδωσαν το παρών στο γήπεδο ήταν έξω φρενών με τις αποφάσεις του διαιτητή ενώ φώναξαν

και ειρωνικά το όνομα του διοικητικού ηγέτη των Μερένχες Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το πρώτο πέναλτι δόθηκε για χέρι του Μπάρντι (αυστηρό), στην δεύτερη περίπτωση η βουτιά του Κασεμίρο φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού. Τόσο ο Μπενζεμά στο 43’ όσο και ο Μπέιλ στο 78’ δεν λάθεψαν από τα 11 βήματα και παρά το γκολ του Ροζέρ που είχε φέρει την αναμέτρηση στα ίσα (1-1), η Ρεάλ πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς και πάει στο Κλάσικο στο -9 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Φερνάντεθ, Λούνα, Βέζο, Καμπάκο, Ρομπέρ, Ροτσίνα (60′ Ντουκουρέ), Καμπάνια, Μοράλες, Μπαρντί (88′ Βούκσεβιτς), Μαρτί (73′ Ντουαμενά), Σιμόν

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Κρόος (69′ Βαλβέρδε), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους (83′ Ασένσιο), Μπενζεμά (73′ Μπέιλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα