Κοροναϊός: Μειώνονται τα κρούσματα στην Αττική, αυξάνονται στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη με διαφορά για μια ακόμα φορά, όμως με τα κρούσματα να πέφτουν αρκετά κάτω από το 200, είναι η Αττική στον σημερινό καταμερισμό των 438 κρουσμάτων στο σύνολο της χώρας.

Από τα 406 εγχώρια κρούσματα, τα 32 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Αναλυτικά:28 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας4 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο164 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 2
συνδέονται με γνωστές συρροές53 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή3 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας1 κρούσμα στην Π.Ε Άρτας6 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές1 κρούσμα στην Π.Ε. Βοιωτίας2 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας2 κρούσματα στην Π.Ε Εύβοιας1 κρούσμα στην Π.Ε. Ευρυτανίας3 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή6 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου2 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας23 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε Καβάλας10 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέας Κύθνου2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας3 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή33 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές6 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή19 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστή συρροή3  κρούσματα στην  Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε. Λευκάδας1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Μεσσηνίας3 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου1 κρούσμα στην Π.Ε. Ιονίων Νήσων6 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας4 κρούσματα στην Π.Ε Πρέβεζας1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου4 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης8 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών1 κρούσμα στην Π.Ε Φθιώτιδας1 κρούσμα στην Π.Ε. Φλώρινας2 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής2 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου25 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα