Κοροναϊός: Κατέληξε 80χρονος

Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη μάχη κατά του κοροναϊού, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών σε 328.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 80χρονο ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ».

Όπως έγινε γνωστό, ο 80χρονος που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, νοσηλευόταν σε απλή κλίνη, διασωληνώθηκε, αλλά κατέληξε πριν ακόμα διακομισθεί σε ΜΕΘ.

Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα

Νωρίτερα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 339 νέα κρούσματα κοροναϊού. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.738, εκ των οποίων

το 55.7% άνδρες.

Από αυτά, 2.541 (17.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6.191 (42.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο χάρτης των κρουσμάτων39 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο164 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 25 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 6 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας12 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή2 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας1 κρούσμα στην Π.Ε. Γρεβενών2 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου, συνδεόμενα με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε. Εύβοιας4 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας2 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου7 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστή συρροή2 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας1 κρούσμα στην Π.Ε. Καλύμνου1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας3 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς2 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς9 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή3 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή17 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας , εκ των οποίων 8 συνδέονται με γνωστή συρροή13 κρούσματα από Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 10 συνδέονται με γνωστή συρροή στο ΚΥΤ Μόριας2 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας4 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρεβέζης3 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου, εκ των οποίων τα 2 συνδέονται με γνωστή συρροή7 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή στο ΚΥΤ Σάμου11 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων1 κρούσμα στην Π.Ε. Φθιώτιδας1 κρούσμα στην Π.Ε. Φλώρινας3 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής20 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση71 διασωληνωμένοι

Στο μεταξύ, 71 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών.

Από αυτούς, 20 (28.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 87.3%, των διασωληνωμένων έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Παράλληλα, 177 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα