Κοροναϊός: Αρνητική πρωτιά ξανά για την Αττική με 145 κρούσματα

Κάτω από 200 εμφανίζονται για μια ακόμα μέρα τα κρούσματα στην Αττική, η οποία όμως μετράει και σήμερα περίπου το 50% του συνόλου των 295 κρουσμάτων στη χώρα.

Σημειώνεται πως στα 40 κρούσματα που εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, προστίθενται 3 που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, ανεβάζοντας τον τελικό απολογισμό των εισαγόμενων κρουσμάτων σε 43.

Έτσι, από τα 252 εγχώρια κρούσματα, τα 48 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Η Αττική, όπως προαναφέρθηκε, έχει και σήμερα την αρνητική πρωτιά με 145 κρούσματα,

σχεδόν τα μισά από το σύνολο. Ψηλά για ακόμα μια μέρα βρίσκονται Κοζάνη και Ιωάννινα με 19 και 15 κρούσματα αντίστοιχα.

Ανησυχητικά είναι τα 9 κρούσματα της Κορινθίας.

Από την άλλη πλευρά, λόγο να αισιοδοξούμε δίνει η Θεσσαλονίκη, που μετά από μέρες έπεσε σε μονοψήφιο αριθμό και συγκεκριμένα στα 6 κρούσματα.

Αναλυτικά:40 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας3 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο145 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 22 συνδέονται με γνωστές συρροές6 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης5 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαϊας3 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Γρεβενών1 κρούσμα στην Π.Ε. Δράμας1 κρούσμα στην Π.Ε. Έβρου1 κρούσμα στην Π.Ε. Εύβοιας2 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας15 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 7 συνδέονται με γνωστές συρροές1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας9 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστές συρροές1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέας-Κύθνου1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέρκυρας, συνδεόμενο με γνωστή συρροή19 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 6 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα9 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή, ενώ 4 με αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα1 κρούσμα στην Π.Ε. Λακωνίας2 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας3 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Ξάνθης3 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρόδου1 κρούσμα στην Π.Ε. Σάμου, συνδεόμενο με γνωστή συρροή2 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής17 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή.
Keywords
Τυχαία Θέματα