Κοροναϊός : Ενθαρρυντικά νέα - Κάτω από 100 τα κρούσματα στην Αττική

Ενθαρρυντικά, έστω και αν πρόκειται για μόλις μια μέρα είναι τα σημερινά κρούσματα του κοροναϊού, τόσο στον συνολικό αριθμό τους στη χώρα μας, όσο και στην κατανομή τους.

Σημειώνεται ότι στα 28 κρούσματα που εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, προστίθεται ακόμα ένα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο, ανεβάζοντας τον τελικό απολογισμό των εισαγόμενων κρουσμάτων σε 29.

Έτσι, από τα 200 εγχώρια κρούσματα, τα 31 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Η Αττική, μετά από πολλές μέρες έχει λόγο να νιώθει αισιοδοξία, αφού μετά από

πάρα πολλές μέρες τα κρούσματα έπεσαν κάτω από 100. Συγκεκριμένα, στο λεκανοπέδιο εντοπίστηκαν 97 κρούσματα.

Ακόμα, 11 εντοπίζονται στα Τρίκαλα, ενώ από 9 μετρούν Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Αναλυτικότερα:28 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο97 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 12 συνδέονται με γνωστές συρροές9 κρούσματα στην  Π.Ε. Θεσσαλονίκη1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας2 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας6 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας1 κρούσμα στην Π.Ε. Δράμας1 κρούσμα στην  Π.Ε Εύβοιας9 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων1 κρούσμα στην Π.Ε Καβάλας6 κρούσματα στην Π.Ε Καρδίτσας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε.Κέας Κύθνου2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας5 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης5 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστές συρροές6 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας2  κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου,  συνδεόμενα με γνωστή συρροή8 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε Πρέβεζας2 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης5 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή11 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 3  συνδέονται με γνωστή συρροή2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας1 κρούσμα στην Π.Ε. Φλώρινας1 κρούσμα στην Π.Ε. Χίου14 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα