Καβγάς με βαριές εκφράσεις στη Βουλή μεταξύ Οικονόμου - Μανιού

Ανέβηκαν οι τόνοι για μία ακόμα φορά στη Βουλή με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μανιό και της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ στον καβγά μπήκε και ο Παύλος Πολάκης.

Ο καβγάς πραγματοποιήθηκε στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής όταν ο κ. Πολάκης εξέφρασε τη θέση ότι η κυβέρνηση ενισχύει το ΕΣΥ.

Ο βουλευτής

της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διέκοπτε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ενώ στη συνέχεια αντέδρασε και ο Πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Μανιός.

«Δεν περνάνε εδώ αυτά. Αλλού, αλλού άντε από δω πέρα κουτσαβάκια. Μαζευτείτε. Μαζευτείτε. Πρόεδρε να τους μαζέψεις», είπε ο Βασίλης Οικονόμου, αναφερόμενος στις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εσένα θα μαζέψουμε. Μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο, είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω», απάντησε ο κ Μανιός.

«Μην μου κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα» είπε ο κ. Οικονόμου για να απαντήσει ο κ. Μανιός : «Όχι τσαμπουκάδες στη Βουλή. Δεν θα δεχθώ τσαμπουκάδες στη Βουλή».

«Όχι σε μένα αυτά. Τους δικούς σου να μαζέψεις» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, με τον Ν. Μανιό να απαντά: «Γιατί; Τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα; Αν δε σου αρέσω να μου κάνεις πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια χωρίς να παίρνεις το λόγο ενώ μιλάει ο Υπουργός».

Ο Π. Πολάκης παρενέβη λέγοντας στον Β. Οικονόμου: «κοφτο τώρα. Φτάνει. Μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους».

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση είχε θέμα την ακρόαση των προτεινόμενων από τον υπουργό Υγείας για διορισμό στις θέσεις Προέδρου του ΕΟΠΥΥ και του ΕΟΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα