Καρδίτσα: Πέταξαν αρνάκι λίγων ημερών στον δρόμο επειδή ήταν άρρωστο

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά κακοποίησης ζώων από ασυνείδητους, τα οποία βλέπουν το φως τη δημοσιότητας και προκαλούν αποτροπιασμό.

Αυτή τη φορά, ένα αρνάκι μόλις λίγων ημερών αφέθηκε στον δρόμο να πεθάνει από κάποιον που θεώρησε ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να φερθείς σε ένα ζώο ακόμα κι αν είναι άρρωστο. Να το πετάξεις…

Ευτυχώς κάποιος από το καταφύγιο σκύλων στην Καρδίτσα βρέθηκε στο σημείο και – όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – την

ώρα που έκανε το καθημερινό τάισμα στα ζώα στον δρόμο, αντίκρισε «κάτι περίεργο να κινείται στη μέση του δρόμου».

Τότε πλησίασε και κατάλαβε ότι ήταν ένα αρνάκι. «Υπήρχε ένα τραύμα στα γεννητικά του όργανα καθώς και εκδορές στα αυτιά του, του έδωσα λίγο νερό και το πήγα στον κτηνίατρο», αναφέρει ο ίδιος.

Όπως γράφει, ο κτηνίατρος του είπε ότι πρόκειται για αρνάκι περίπου 8 ημερών και του έκανε ένεση αντιβίωσης αν και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται δύσκολη καθώς δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε μια αποθήκη κάποιου σπιτιού, ενώ ο άνθρωπος που το φιλοξενεί παρακαλεί κάποιον με περισσότερες γνώσεις να το στεγάσει, ίσως κάποιος που έχει κοπάδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα