Καντάτα για δολοφόνους

Εχουν μια τελετουργία οι διαμαρτυρίες για τις απανωτές γυναικοκτονίες που μας συμβαίνουν. Κόκκινα σεντόνια που υποδύονται το αίμα και μπόλικο ανάθεμα στην «Πατριαρχία», με αποτέλεσμα ο δράστης, αυτό το σκουλήκι με πέος, η ξεφτίλα του φύλου του, να κρύβεται πίσω από όλα αυτά χωρίς να ενδιαφερθούμε ποτέ να δούμε τη μούρη του και το ονοματάκι του φαρδύ πλατύ και ολογράφως. Η πιο καλή κρυψώνα για τέτοιας λογής αποβράσματα είναι μακράν η ιδεολογική.

Ακου «πατριάρχης» ένας συμπλεγματικός κακομοίρης μαχαιροβγάλτης… Πατριάρχης, παιδιά μου, ήταν ο Αβραάμ που εγέννησε τον Ισαάκ κι έτσι ο πρώιμος

κόσμος έφτιαξε έναν τεράστιο μύθο, να ‘χει από κάπου να πιαστεί, έναν μύθο που τον πήρε μετά ο Χριστιανισμός και τον αποθέωσε σαν θρησκεία της αγάπης. Και είναι μήπως το ακυρωμένο αντράκι της περιοχής μας ένας τέτοιος μικρός παντοκράτωρ; Είναι μήπως δυνατός, στοργικός, ελεήμων, σοφός, αρσενικός στην όψη με πολλά ρινίσματα θηλυκού στον χαρακτήρα, κάτι σαν τον παππού μου ή τον παππού σας που δεν θα έκανε κακό ούτε σε θηλυκό μυρμήγκι; Τώρα που σας βρήκα όλους μαζεμένους, σας απευθύνω έκκληση: μη τους δίνετε πολιτισμικό άλλοθι που δεν τους αναλογεί.

Σε τέτοιες καταστάσεις οι ψευδοεπιστημονικές παντιέρες δεν βοηθάνε παρά μόνον τον δράστη, να αισθανθεί κι αυτός Πατριάρχης, Παντοκράτορας, καμπόσος για μια μέρα, και μετά ας κάνει και φυλακή που λέει ο λόγος, αλλά με την αχλή ενός απροσδόκητου θριάμβου. Και ψιτ, το σκουπίδι αυτό δεν το παρήγαγε ο Αβραάμ τον οποίον ενδεικτικά αναφέραμε παραπάνω. Είναι γιος μιας μάνας βουρλισμένης με όλες τις βλέψεις της Μητριαρχικής επιθυμίας που λειτουργεί συμπληρωματικά προς την Πατριαρχία, ποτέ χωριστά, αλλιώς ο Αισχύλος δεν θα είχε γράψει ούτε λέξη, παρά θα είχε μείνει στην Ελευσίνα ως nepobaby του πάμπλουτου πατέρα του, να επιστατεί τα πατρικά αμπελοχώραφα.

Ε λπίζω να σας φοβέρισα αρκούντως γιατί έχω κι άλλα κάτω από τη γλώσσα μου. Μια λέξη μόνον για τους υπέροχους θείους και θείες που παίρνουν κάτω από τις φτερούγες τους τα τέκνα τέτοιων φονικών. Καλό θα ήταν να γινόταν και χωρίς φονικό γιατί το γονεϊκό γκρο πλαν είναι καταβροχθιστικό και θέλει πότε πότε αποσυμφορητικές εξόδους κινδύνου. Φιλώ σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα