Κακοκαιρία Daniel: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Τρικάλων – Λάρισας

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel,  ενώ εξαιρετικά δύσκολη θα είναι και η σημερινή ημέρα, καθώς συνεχίζονται οι σφοδρές καταιγίδες.

Από την κακοκαιρία έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, δεκάδες χωριά έχουν αποκλειστεί,  άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι, δρόμοι έχουν καταστραφεί ή πλημμυρίσει με συνέπεια να απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Επιπλέον, από χθες απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με εξαίρεση το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει τις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Γρεβενών με

την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Πλημμυρισμένο τοπίο στο χωριό Χάλκη Λάρισας

Τέλος, από χθες απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Ε-65, από 111,000 χ/θ έως και την 31,900 χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Ε-65 και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίκαλα, από τη χ/θ 31+900 έως τη χ/θ 111,000.

Κανονικά η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ

Κανονικά διεξάγεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ (Εθνική Οδός) από τη Λαμία έως την Κατερίνη, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Κατερίνη έως τη Λαμία, στο ρεύμα προς Αθήνα, διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο στο εθνικό οδικό δίκτυο όσο και σε τοπικές οδούς όπου παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα ή έχουν υπάρξει προειδοποιήσεις για επικείμενη έλευση αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα