Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα
Αγριεύει σήμερα ο καιρός, με την ΕΜΥ να προβλέπει τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.
Ειδικότερα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου από τις μεσημβρινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες ενώ θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά και στα δυτικά τμήματα της Κρήτης. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθένησουν.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 22 με 23 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 24 και κατά τόπους στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός ανά περιοχή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου από το μεσημέρι. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθένησουν.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από αργά το βράδυ.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 και από το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο και στα ορεινά της Στερεάς και της Ηπείρου. Από το βράδυ αναμένεται βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση αναμένεται από αργά το βράδυ.
Ανεμοι: Mεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου βαθμιαία στα δυτικά της θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Στην Κρήτη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στις Κυκλάδες από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 και στην Κρήτη τοπικά έως 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στα νότια αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στην περιοχή του Καστελόριζου έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στις βορειότερες περιοχές η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις Σποράδες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι νεφώσεις στη Θεσσαλία θα αυξηθούν εκ νέου από τις μεσημβρινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 και στις Σποράδες από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Αραιές νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν εκ νέου οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα γύρω ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθένησουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Συντάξεις: Νέο μπόνους για 100.000 συνταξιούχους - Τι αποφάσισε η κυβέρνηση
- Η πεζοπορία που κατέληξε σε τραγωδία: Νεκρό 4χρονο παιδί στη Νέδα – Ο πατέρας πήδηξε στον γκρεμό να το σώσει
- Δημήτρης Φιντιρίκος: Πώς συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός επιχειρηματίας
- Δεκάδες κιβώτια με ναζιστικό υλικό ανακαλύφθηκαν στο υπόγειο του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αργεντινής
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν τη Δευτέρα 12 Μαΐου
- Ζέτα Μακρυπούλια: «Ξαφνικά έγινε ένα «κλικ» και εκφράστηκε ο πανικός που ήταν κρυμμένος πολύ καλά κάπου βαθιά»
- Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα – Πότε θα εκδηλωθούν στην Αττική
- Νέα Σμύρνη: «Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου» – Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας
- Τα 3 λάθη που κάνετε και προσελκύονται οι κατσαρίδες στο σπίτι σας
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 23χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Τα Νεα
- Ο πρώην γ.γ. του ΝΑΤΟ στα ΝΕΑ: Nα διπλασιαστούν οι αμυντικές δαπάνες
- Τα μαθηματικά των εκλογών
- Evangelia: H νέα της επιτυχία με ταπεραμέντο Κρήτης, αέρα Αμερικής και πινελιές Ανατολης!
- Λιγότερο και ακριβότερο το νερό
- Μεγαλώνουν σε έκταση τα θαλάσσια πάρκα
- Βρετανία: Έρχονται αλλαγές στη χορήγηση βίζας – Ποια είναι τα σχέδια του Στάρμερ
- Παλιές ιστορίες, νέες απειλές στην κυπριακή ΑΟΖ
- Ημέρα της Νίκης: Δύο παράλληλες πραγματικότητες
- Τα κρυφά μηνύματα των γκάλοπ – Το Μαξίμου μετράει τις… μετρήσεις
- Χαλαρώνει η θηλιά του δημοσίου χρέους μετά το 2032 – Βρέθηκε η συνταγή
- Τελευταία Νέα Τα Νεα
- Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα
- Ο Εμανουέλ Μακρόν γίνεται ο πρώτος πρόεδρος με ηλεκτρική λιμουζίνα
- Οι Κινέζοι πατάνε γκάζι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
- Γιουροβίζιον: «Ενα τραγούδι για οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε άνθρωποι»
- Μεγαλώνουν σε έκταση τα θαλάσσια πάρκα
- Παλιές ιστορίες, νέες απειλές στην κυπριακή ΑΟΖ
- Ημέρα της Νίκης: Δύο παράλληλες πραγματικότητες
- Χαλαρώνει η θηλιά του δημοσίου χρέους μετά το 2032 – Βρέθηκε η συνταγή
- Τα κρυφά μηνύματα των γκάλοπ – Το Μαξίμου μετράει τις… μετρήσεις
- Ο πρώην γ.γ. του ΝΑΤΟ στα ΝΕΑ: Nα διπλασιαστούν οι αμυντικές δαπάνες
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Διαδηλώσεις στη Γερμανία υπέρ της απαγόρευσης της AfD
- Πώς οδηγηθήκαμε στο ισπανικό μπλακ άουτ – Με Ελληνίδα ειδικό η επιτροπή που θα διεξάγει την έρευνα
- Ζάκυνθος: Σοκάρει η επίθεση 62χρονου στη σύντροφό του -Τη χτύπησε στο κεφάλι, «θα μπορούσα να είχα πεθάνει»
- Εντός ημερών η απελευθέρωση Aμερικανοϊσραηλινού ομήρου στη Γάζα
- Την Κυριακή με τη Realnews: Δωροεπιταγή 10€
- Κρήτη: Σεισμός 4,1 Ρίχτερ τα ξημερώματα δυτικά των Χανίων
- Τι κρύβει η πρόταση Πούτιν για συνομιλίες με τον Ζελένσκι – «Παγίδα» ή ελπίδες για εκεχειρία;
- Σεισμός 4,1 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης
- Την Κυριακή με τη Realnews: Σκάναρε & κέρδισε με το padu app
- Νέα Σμύρνη: «Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου» – Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας