Ήττα σοκ για την Ίντερ

Απόλυτο ήταν και πάει για την Ίντερ. Μετά την 4άρα στη Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική, η απίθανη Σασουόλο νίκησε μέσα στο Μεάτσα με 2-1 και τους «νερατζούρι» υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη τους απώλεια για φέτος στο πρωτάθλημα.

Η Ίντερ αυτή που προηγήθηκε στο 45+1′ όταν ο Ντάμφρις κινήθηκε στα δεξιά και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0.

Τα πάντα ήρθαν τούμπα στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο 54′ ο Μπαϊράμι έκανε το σουτ από δεξιά, με τον Ζόμερ να μην αντιδρά σωστά και να έρχεται το 1-1.

Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη όμως για τους γηπεδούχους

αφού στο 63′ ο Μπεράρντι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2.

Μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη η Νάπολι βρήκε το…. φάρμακο κόντρα στην Ουντινέζε την οποία διέλυσε με 4-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Με πέναλτι του Ζιελίνσκι στο 18′ οι πρωταθλητές έκαναν το 1-0 και στο 40′ ο Οσιμέν από ασίστ του Πολιτάνο έγραψε το 2-0.

Στο 74′ ο Κβαρατσχέλια, που λίγο νωρίτερα είχε και δοκάρι, έκανε το 3-0 με σουτ και στο 80′ ο Σάμαρντζιτς μείωσε σε 3-1. Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ καθώς με τη σέντρα ο Σιμεόνε έκανε το 4-1 με κεφαλιά.

Τέλος, την πρώτη της εντός έδρας νίκη για φέτος πανηγύρισε η Λάτσιο που  επικράτησε με 2-0 της Τορίνο στο «Ολίμπικο». Βεσίνο στο 56′ και Ζαγκάνι στο 75′ ήταν οι σκόρερ των νικητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα