Ισραήλ: Το βλέμμα ομήρου σε ένοπλο της Χαμάς την ώρα της απελευθέρωσής της

Ηρωίδα αποκαλούν οι Ισραηλινοί την όμηρο Rimon Kirsht, η οποία την ώρα της απελευθέρωσής της έριξε ένα έντονο βλέμμα σε έναν μασκοφόρο της Χαμάς. Το βίντεο με την 36χρονης κάνει τον γύρο του κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που επαινούν και θαυμάζουν την αντίδρασή της.

Η 36χρονη αφέθηκε ελεύθερη την Τρίτη στο πλαίσιο ενός ακόμη γύρου απελευθέρωσης ομήρων από τη Χαμάς ύστερα από συμφωνία για εκεχειρία με την ισραηλινή κυβέρνηση.

How much of a hero is Rimon Kirsht?

In Hamas’

captivity, she was with her partner. When terrorists came to her yesterday before she was released, she wouldn’t agree to be released without him until they forced her.

During the moments they were transferred to the Red Cross, she… pic.twitter.com/281kyL7yme

— יוסף חדאד – Yoseph Haddad (@YosephHaddad) November 29, 2023

Τη στιγμή της απελευθέρωσής της, η Kirsht κοίταξε επίμονα έναν από τους ένοπλους απαγωγείς της Χαμάς προτού γείρει το κεφάλι της και απομακρυνθεί, αγκαλιάζοντας τη συμπατριώτισσά της Merav Tal, όπως θα δείτε και στις εικόνες που κυκλοφόρησαν.

«Αυτό το βλέμμα που η Rimon Kirsht έριξε στον τρομοκράτη της Χαμάς», έγραψε στο X ο αναλυτής για θέματα Μέσης Ανατολής Eli Kowaz.

That look Rimon Kirsht gave the Hamas terrorist. pic.twitter.com/H2MkPDOjJe

— Eli Kowaz (@elikowaz) November 28, 2023

«Κοιτάξτε αυτή την ισραηλινή ηρωίδα να περιφρονεί έναν μασκοφόρο τρομοκράτη της Χαμάς», πρόσθεσε ο σεναριογράφος Lee Kern.

Look at this Israeli hero giving defiance to a masked Hamas terrorist with a machine gun pic.twitter.com/G1GDJeLfsc

— leekern (@leekern13) November 28, 2023

Ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης Eylon Levy μοιράστηκε επίσης το βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα: «Μην τα βάζετε με τις εβραίες γυναίκες!»

Don’t mess with Jewish women pic.twitter.com/qeiRo8KBWA

— Eylon Levy (@EylonALevy) November 29, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα