ΗΡΩΝ: GENEROUS ΕΚΠΤΩΣΗ Συνέπειας και Φωτοβολταϊκό σε ΕΝ.Α.

Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει να καινοτομεί, εν μέσω της πρωτόγνωρης κρίσης, παρέχοντας υπηρεσίες και προγράμματα με μοναδικά οφέλη για τους καταναλωτές.

Η εταιρεία ενέργειας δίνει, τώρα, τη δυνατότητα στους οικιακούς πελάτες της να απολαύσουν τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος στην αγορά αλλά και τα οφέλη της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας από ένα φωτοβολταϊκό.

Ο ΗΡΩΝ

δημιούργησε το SOLAR GENEROUS, ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τo GENEROUS με τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού χωρίς να προϋποθέτει την αγορά και την εγκατάσταση του στη στέγη!

Οι οικιακοί καταναλωτές με το SOLAR GENEROUS κερδίζουν στους λογαριασμούς τους: την προστασία της τιμής, GENEROUS έκπτωση συνέπειας, και επιπλέον δωρεάν για 3 μήνες τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού αξίας 3.000 ευρώ, σαν να το είχαν στο σπίτι τους!

Πιο αναλυτικά με το SOLAR GENEROUS, οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ:

Απολαμβάνουν την προστασία τιμής. Κάθε 20 του μήνα ανακοινώνονται οι χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του επόμενου μήνα και οι οικιακοί καταναλωτές γνωρίζουν εκ των προτέρων τις χρεώσεις του λογαριασμού τους.Κερδίζουν κάθε μήνα 15% έκπτωση συνέπειας, εφόσον πληρώνουν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους. Η έκπτωση πιστώνεται στον λογαριασμό του επόμενου μήνα.Επωφελούνται δωρεάν για 3 μήνες τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού αξίας 3.000 ευρώ, χωρίς να χρειάζεται να το έχουν σπίτι τους! Με αυτόν το τρόπο αποκτούν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το πρωτοποριακό πρόγραμμα E.NA SOLAR που τους παρέχει την οικονομία ενός φωτοβολταϊκού σταθμού χωρίς στέγη, στο οποίο, μετά το τρίμηνο, μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις εκπτώσεις στην προμήθεια του ρεύματός τους ανάλογα με το ποσό της συμμετοχής τους που οι ίδιοι μπορούν να επιλέξουν.

Το SOLAR GENEROUS HOME για τον μήνα Δεκέμβριο έχει τελική τιμή 0,102 €/kWh για καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες το μήνα (συμπεριλαμβάνει 0,057 €/kWh έκπτωση συνέπειας και 0,221 €/kWh κρατική επιδότηση Τ.Ε.Μ.).  Πρόκειται δηλαδή για χρέωση στα προ ενεργειακής κρίσης επίπεδα.

Ο ΗΡΩΝ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενέργειας και ο πρώτος ιδιωτικός όμιλος που δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, καινοτομεί για άλλη μια φορά. Όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. έτσι και το SOLAR GENEROUS είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας που διαθέτει. Τα χαρακτηριστικά αυτά δίνουν στον ελληνικό όμιλο ενέργειας το πλεονέκτημα να πρωτοπορεί μέσα από προγράμματα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καταναλωτικές ανάγκες για καθαρή και φθηνή ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα