Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Bianca Censori, κυκλοφορεί ολόγυμνη – Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ και φυλακή;

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Bianca Censori, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης αφού δεν φόρεσε παρά μόνο το καλσόν της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους για ψώνια στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα στη Γαλλία, είναι παράνομο να εκτίθενται οικεία μέρη του σώματος σε κοινή θέα σε χώρο που είναι προσβάσιμος στο κοινό.

Μετά από τη νέα της άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία, η Bianca Censori κινδυνεύει με την επιβολή προστίμου ύψους 15.000 ευρώ και φυλάκιση.

⁦@kanyewest⁩ and Bianca Censori – exhibitionist weirdos. https://t.co/AIxIIWIJcs

Amber Lutz (@blkbored) March 1, 2024

Το γυμνό από μόνο του, σύμφωνα με τον νόμο, δεν ισοδυναμεί με απρέπεια. «Η κατηγορία έχει διατυπωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείεται κάθε πιθανότητα δίωξης κατά ατόμων που ασκούν γυμνισμό σε χώρους ειδικά καθορισμένους για αυτόν τον σκόπο», επισημαίνεται στον Independent.

La esposa de #KanyeWest podría ir a prisión por su atuendo en #Paris #biancacensori , actual pareja del rapero, podría enfrentar sanciones legales en París después de desafiar las normativas de decencia pública. pic.twitter.com/Hi8bYfUOD6

— OyeTV (@oye_tv) March 1, 2024

Οι ριψοκίνδυνες εμφανίσεις

Από τότε που η Bianca Censori παντρεύτηκε τον Κάνιε Γουέστ, έγινε γνωστή για τις ριψοκίνδυνες ενδυματολογικές της επιλογές. Και την περασμένη εβδομάδα ήταν σχεδόν γυμνή στην πρώτη σειρά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Who needs underwear when you’re as fierce as Bianca Censori? Commando chic in a sheer dress, she’s setting trends and turning heads! #FashionForward #DaringDivashttps://t.co/3VZd7dbdr5

— Gent News (@GentNewsCom) March 1, 2024

Οι νόμοι στην Ιταλία είναι παρόμοιοι με τη Γαλλία και θα μπορούσε να τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000 ευρώ ή φυλάκιση για τις ενδυματολογικές της επιλογές και στη γειτονική χώρα.

Bianca Censori cuddles up to Kanye West in sheer tank top and tights during Paris Fashion Week https://t.co/XCPTyQGokj via @pagesix

Beverly Wells (@Dbeverlyw73) March 1, 2024

Ο Κάνιε Γουέστ είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον τρόπο με τον οποίο ντύνονται οι σύντροφοί του. Η Κιμ Καρντάσιαν έχει μιλήσει για την επιρροή του ράπερ στο στυλ της στο παρελθόν, ενώ η πρώην του Julia Fox έκανε μια σειρά από ισχυρισμούς πως ο Κάνιε Γουέστ είχε προσπαθήσει να ελέγξει τι φορούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα