Η στιγμή που ο συνιδρυτής της OceanGate μαθαίνει on air για τα συντρίμμια του υποβρυχίου

Σοκαρισμένος άκουσε ο συνιδρυτής της OceanGate, Guillermo Sohnlein, ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του υποβρυχίου Titan στον βυθό του ωκεανού από τα συνεργεία διάσωσης.

Ο Guillermo Sohnlein, ο οποίος ίδρυσε την OceanGate με τη Stockton Rush το 2009, μιλούσε σε δημοσιογράφο του BBC, ο οποίος του είπε ότι κάποια συντρίμμια του Titan είχαν βρεθεί  στις έρευνες για το εξαφανισμένο υποβρύχιο.

«Συγγνώμη,

τι έχει βρεθεί;» λέει ο Sohnlein, με εμφανές σοκ και κομμένη την ανάσα καθώς πιθανότατα συνειδητοποίησε ότι η είδηση αυτή σήμαινε ότι είχε σημειωθεί έκρηξη στο σκάφος.

«Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί το ακούω για πρώτη φορά, αλλά ξέρω ότι το πρωτόκολλο για τις χαμένες επικοινωνίες επιτάσσει ο κυβερνήτης να βγάλει το υποβρύχιο στην επιφάνεια. Αυτό πίστευα ότι θα κάνει και ο Στόκτον» λέει ο Sohnlein στο βίντεο που μεταδίδει η DailyMail.

«Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται πολύ δύσκολο να βρεθεί το υποβρύχιο, επειδή το πλοίο επιφανείας δεν θα ήξερε ότι ανεβαίνει και δεν θα ήξερε πού να ψάξει. Ο μεγαλύτερος φόβος μου μέσα από όλο αυτό το θέμα, παρακολουθώντας τις επιχειρήσεις έρευνας να εξελίσσονται είναι ότι αιωρούνται στην επιφάνεια και είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν» προσθέτει ο συνιδρυτής της OceanGate.

Αργότερα ξέγινε γνωστό ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν ήταν τμήματα του υποβρυχίου Titan.

Keywords
Τυχαία Θέματα