Η πρώτη αντίδραση Μιχαλολιάκου για την καταδίκη – «Δεν έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός.

Ο Μιχαλολιάκος διαψεύδει φήμες ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και στηλιτεύει το δικαστήριο για την «ιδεολογική και πολιτική»

διώξή του.

Στην πρώτη του αντίδραση μέσω Τwitter σημειώνει ότι «η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική» και προσθέτει τα εξής: «Κρίμα! Γιατί στην δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις Ιδέες μας».

Η εν λόγω ανάρτηση – άγνωστο πώς – «κατέβηκε», με τον Μιχαλολιάκο να ισχυρίζεται ότι την έσβησε το ίδιο το Twitter. Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, ο «Φύρερ» επανέλαβε ότι είναι υγιής και έγραψε προκλητικά: «Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες».

Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε

— Νικόλαος Μιχαλολιάκος (@michaloliakosn) October 7, 2020

Το σχόλιο του Νίκου Μιχαλολιάκου και τα μετέπειτα tweets του ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ https://t.co/LuMX2bvWn0

— Ελένη Ζαρούλια (@EleniZaroulia) October 7, 2020

Επίθεση Λαγού στη Δικαιοσύνη: «Τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος»

Ο Γιάννης Λαγός ήταν ο πρώτος από τα καταδικασθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής που αντέδρασε στην καταδικαστική απόφαση.

Με προκλητικότατο ύφος, ο Λαγός επιτέθηκε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

«Αυτή είναι η ελληνική Δικαιοσύνη. τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα