Η πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό

Οι πελάτες της Ford στην Ευρώπη θα μπορούν έως τα τέλη του 2021 να επιλέξουν ένα από τα 18 εξηλεκτρισμένα οχήματα της, με τα 14 από αυτά να διατίθενται κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.  Ένα εκ των νέων εξηλεκτρισμέων μοντέλων, είναι και η  Mustang Mach-E που συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό, με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της εμπειρίας “Go Electric”.

Με προβλεπόμενη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 600 χλμ. όπως αναφέρει η φίρμα, , η πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E στοχεύει να βάλει τέλος το «άγχος αυτονομίας».

Τα εξηλεκτρισμένα οχήματα της Ford βασίζονται σε μία γκάμα τεχνολογιών που περιλαμβάνει ήπια υβριδικά (48-volt), πλήρως υβριδικά, plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα κίνησης,

Επίσης, η Ford ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει 1.000 σταθμούς φόρτισης σε εγκαταστάσεις της εταιρείας σε όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της επόμενης τριετίας, προκειμένου να καταστήσει τη φόρτιση απλή και άνετη για τους εργαζομένους της.

Η Mustang Mach-E είναι ένα πλήρως εξηλεκτρισμένο μοντέλο με κίνηση στους πίσω τροχούς, και είναι εξοπλισμένη με  την μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία (extended-range), που κάνει το ταξίδι ακόμη πιο εύκολη υπόθεση για όχημα με ηλεκτρική λειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί πως το 85% των πελατών Mustang Mach-E που προχώρησαν σε προ-παραγγελία έχουν επιλέξει την έκδοση με την μεγαλύτερη μπαταρία (extended-range).

Η φόρτιση σε σταθμό ταχυφόρτισης, μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα: Η Mustang Mach-E θα μπορεί να αυξήσει την αυτονομία της έως και για 93 χλμ. με φόρτιση που θα διαρκεί μόλις 10 λεπτά ενώ από το 10% έως και το 80% της μέγιστης χωρητικότητας της απαιτούνται περίπου 38 λεπτά - και πάλι σε σταθμό ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος DC.

Keywords
Τυχαία Θέματα