Η Škoda παρουσιάζει το ισχυρότερο Enyaq iV vRS με 299 ίππους

Η νέα εκδοχή του ηλεκτρικού μοντέλο της Skoda τοο νέο Škoda Enyaq iV vRS πατάει στην γνώριμη  πλατφόρμα MEB.

Για την κίνηση του διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνδυαστικής απόδοσης 299 ίππων με  τη ροπή να αγγίζει τα 460 Nm.H ενέργεια αποθηκεύεται σε μια  μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 77 kWh.

Σύμφωνα με τη φιρμα

η αυτονομία του αγγίζει τα 500 km και με τη μέγιστη ισχύ φόρτισης των 135 kW, το ηλεκτρικό SUV μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία του από το 10% στο 80% σε 36'.

Οι άλλες εκδόσεις

Το Skoda Enyaq iV παράγεται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταριείας στη Mladá Boleslav, στην Τσεχία, το μοναδικό εκτός Γερμανίας εργοστάσιο στην Ευρώπη που κατασκευάζει μοντέλο του Volkswagen Group .  Ειδικότερα, το Enyaq iV 50 148 ίππους  μετά από μια πλήρη φόρτιση προσφέρει αυτονομία στα 362 χλμ. ενώ, η μεσαία εκδοχή του Enyaq iV 60 με τη ισχύ 180 ίππων, προσφέρει αυτονομία στα 412 χιλιόμετρα.

Η ισχυρότερη εκδοχή αφορά το Enyaq iV 80 204 ίππων ... που εκτοξεύει την αυτονομία στα 536 χλμ. Είναι πρωτίστως ένα SUV που ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων μοντέλων με μήκος 4,64 μέτρα.  Στα πίσω καθίσματα θα καθίσουν δίχως παραχωρήσεις τρεις επιβάτες, ενώ, ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 585 λίτρα!

Εκτός από την άνεση, και την πολυτέλεια που είναι εμφανή στο νέο μοντέλο το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ενημερώνει τον οδηγό για όλα τα ψηφιακά του στοιχεία, την συνδεσιμότητα και την κατάσταση του αυτοκινήτου σε σχέση με την ηλεκτρική λειτουργία και την αυτονομία μέσα από το νέο Digital Cockpit, τον  ψηφιακό πίνακα οργάνων, με μέγεθος 5,3 ίντσες.Σε αυτόν εμφανίζονται στοιχεία,  όπως ταχύτητα, τα δεδομένα οδήγησης, το σύστημα πλοήγησης κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα