Η ΚΕΔ συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά: Διαιτητής β΄ κατηγορίας (και διαλογής) στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Η ΚΕΔ συνεχίζει το «μαγειρείο» με προκλητικούς ορισμούς, αφού όρισε ξένο ρέφερι δεύτερης κατηγορίας στο ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός στο Φάληρο, στη ρεβάνς για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, διαιτητής Β’ Κατηγορίας της UEFA (ούτε Elite,

ούτε καν Α’ Κατηγορίας), θα διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων» την ερχόμενη Τετάρτη (17/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 38χρονος Χίγκλερ ήταν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 στις 21/4/2021 για τα playoffs και στο Βόλος-Παναθηναϊκός 3-1 στις 9/1/2022, με τους «πράσινους» τότε να διαμαρτύρονται για την αποβολή του Σάντσες με απευθείας κόκκινη στο 44′. Αντίθετα, δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα του Ολυμπιακού. Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Πάουλους Φαν Μπούκελ.

Όλοι οι ορισμοί της ΚΕΔ

Στο Άρης – ΑΕΚ θα βρεθεί ο γνώριμος Νταμπάνοβιτς, που είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 στα περσινά play offs. Ο Μαυροβούνιος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Από εκεί και πέρα το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Τσέτσιλας (Στάικος, Χριστάκογλου, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου), ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα ματς του τριημέρου δεν θα υπάρχει VAR, αφού εναπόκειται στη διάθεση των ομάδων αν θέλουν να έχουν.

Το Κηφισιά-ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος), το Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας), το Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης) και το Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).

Keywords
Τυχαία Θέματα