Η ηρωική πράξη της 6χρονης Olivia – Μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει την οικογένειά της

Ενώ η μικρή Olivia Patterson βρισκόταν έξω και έπαιζε με μια φίλη της, ξαφνικά συνειδητοποίησε πως το σπίτι της οικογένειάς της έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Η 6χρονη Olivia Patterson δεν έχασε χρόνο και μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι της οικογένειας στο βόρειο Yorkshire για να σώσει τη μητέρα και τα μικρότερα αδέρφια της.

Η μικρή μαθήτρια επαινέθηκε για τη γρήγορη σκέψη της αφού μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει τα μέλη της οικογένειάς της που κοιμούνταν.

Όταν μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι βρήκε τη μητέρα της Laura, 29, να

κοιμάται στον καναπέ μαζί με τα αδέρφια της Joel-James, 1, και Tiffany, 2. Χάρη στις ενέργειες της Olivia ξύπνησαν και οι τρεις και κατάφεραν να γλιτώσουν αλώβητοι από τη φωτιά.

Η 54χρονη γιαγιά της Olivia, Sadie Gelder, εξέφρασε την υπερηφάνεια της για τη μικρή που έσωσε την οικογένειά της από τη φωτιά. «Είμαστε απολύτως περήφανοι για αυτή. Έχει ΔΕΠΥ οπότε ήταν απολύτως καταπληκτική. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Olivia έβγαλε τη Laura. Είναι έξι ετών και έτρεξε σε ένα φλεγόμενο κτίριο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πίστευαν ότι δεν ήταν κανείς στο σπίτι

Η φωτιά ξέσπασε στο διπλανό κτίριο στις 4 Απριλίου και γρήγορα επεκτάθηκε στον επάνω όροφο της ιδιοκτησίας με τρία υπνοδωμάτια. Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά πιθανολογείται ότι ευθύνεται φορτιστής τηλεφώνου.

Στην πραγματικότητα κανένας δεν μπήκε στο σπίτι για να σώσει τη Laura και τα παιδιά γιατί πίστευαν ότι δεν ήταν κανείς στο σπίτι. «Η Olivia είδε κόσμο στον δρόμο αλλά έτρεξε για να ξυπνήσει τη μητέρα της. Φώναζε ‘ξύπνα μαμά, το σπίτι καίγεται, ξύπνα τα μωρά’. Οι άνθρωποι στον δρόμο δεν σκέφτηκαν πως βρισκόταν κάποιος μέσα στο σπίτι γιατί δεν υπήρχε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, σημείωσε η Sadie Gelder.

Ανέφερε πως η οικογένεια μένει τώρα σε ένα Airbnb επειδή έχασαν σχεδόν τα πάντα στη φωτιά. Μια σελίδα GoFundMe έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει στην υποστήριξη της οικογένειας. «Κατάφεραν να πάρουν μερικά από τα ρούχα των μωρών, αλλά όλα τα άλλα χάθηκαν, συμπεριλαμβανομένων των δώρων γενεθλίων τους. Οι άνθρωποι δωρίζουν κρεβάτια, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες, τέτοια πράγματα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα