Η φρίκη των βομβαρδισμών στη Γάζα μέσα από τα μάτια του μικρού Μοχάμεντ

Ανατριχιαστικό είναι βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου ένας μικρός Παλαιστίνιος, ο Μοχάμεντ, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά από βομβαρδισμούς.

Το βλέμμα του πραγματικά αποτυπώνει τη φρίκη του πολέμου και την κατάσταση που επικρατεί για τους αμάχους στην πολιορκημένη Γάζα.

Δείτε το βίντεο:

A Palestinian child named Mohammed appears to be in a state of shock as he is comforted by a man after having woken up to the sounds of Israeli air

strikes pic.twitter.com/2oiN60tHOx

TRT World (@trtworld) October 18, 2023

Το μικρό αγοράκι φαίνεται να κοιτάζει σαστισμένο, με μάτια γουρλωμένα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω του. Καταλαβαίνει όμως πως αυτό που έχει συμβεί, είναι κάτι πολύ κακό!

Όπως φαίνεται στο σπαρακτικό βίντεο, ένας άνδρας ακούγεται να ρωτά: «Τι έχεις πάθει, τι σου συμβαίνει;» όταν βλέπει το παιδί σε κατάσταση σοκ. Ο μικρός Μοχάμεντ όμως αδυνατεί να απαντήσει. Αλλά όταν του είπε «έπεσε μία ρουκέτα την ώρα που κοιμόσουν;» το παιδί απάντησε καταφατικά.

«Είσαι φοβισμένος; Τελείωσε, αυτό ήταν, δεν υπάρχουν άλλοι βομβαρδισμοί» του είπε προσπαθώντας να τον καθησυχάσει και τον παίρνει στην αγκαλιά του για να τον κάνει να νιώσει προστασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα